Dolar 32,3276
%0.24
Euro 35,0866
%-0.1
Altın 2.298,730
%0.93
Bist-100 8,98
%1.99

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Havadaki ‘büyük şenlik’ başlıyor

Havadaki ‘büyük şenlik’ başlıyor

Gaziemir Belediyesi ve Hava Astsubay Meslek Yüksek Okulu’nun ortaklaşa düzenlediği Havacılık, Bilim ve Kültür Şenliği bugün başlıyor. Askeri alanda yapılan halka açık ilk ve en büyük etkinlik olan şenlikte; hava gösterileri yapılacak, Kolpa ve Kıraç konser verecek.

  • Ege Postası
  • 22.05.2015 - 12:02
22 Mayıs 2015, Cuma
 
 
 
İZMİR - Hava Astsubay Meslek Yüksek Okulu ile Gaziemir Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlediği, İzmir Büyükşehir Belediyesi, İZSİAD, Bil Okulları, Gençiz Fuarcılık ve Organizasyon’un destek verdiği 3 günlük Havacılık, Bilim ve Kültür Şenliği bugün başlıyor. Askeri alanda yapılan halka açık ilk ve en büyük etkinlik olma özelliğini taşıyan ve üç gün sürecek şenlikte, renkli hava gösterileri, yarışmalar ve konserler düzenlenecek. Gaziemir’deki Hava Teknik Okulları Komutanlığı yerleşkesinde düzenlenecek şenlikte Solotürk uçuşu, Ali İsmet Öztürk’ün hava akrobasisi, paraşüt atlayışı, model uçak ve uçuşları, hava arama kurtarma gösterisi gibi uçuş aktiviteleri yer alacak. Hava Eğitim Komutanlığı Bandosu’nun konser vereceği şenlikte; 23 Mayıs Cumartesi günü Grup Kolpa ve 24 Mayıs Pazar günü Kıraç sahne alacak. Sanatçılar konserleri ile İzmirlilere unutulmaz anlar yaşatacak. Gaziemir Belediyesi Halk Oyunları Ekibi de şenlik alanında özel bir gösteri yapacak.
 


ŞENLİK BAŞLIYOR
Geçen yıl Soma faciası nedeniyle iptal edilen şenliğin açılışı bugün Hava Teknik Okullar Komutanlığı Yerleşkesi’nde yapılıyor. Saat 14.00’deki açılış konuşmalarının ardından MYO Öğrenci Orkestrası’nın konseri, dereceye giren öğrencilerin ödüllendirilmesi, şenliğin hazırlanmasında emeği geçenlere kişi ve kurumlara anı objesinin takdimi yapılacak. Saat 15.00’de ise Hv. Şehit Asb. Üçvş Necdet Aydoğdu Arboretumu’nun açılışı gerçekleştirilecek.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.