Dolar 32,3572
%-0.38
Euro 34,7447
%-0.18
Altın 2.394,510
%-1.16
Bist-100 10.209,00
%1.62

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Haluk İpek: Seçimler etrafımızdaki coğrafya için çok önemli

Haluk İpek: Seçimler etrafımızdaki coğrafya için çok önemli

AK Parti Genel Sekreteri Haluk İpek, çok önemli bir süreçten geçildiğini belirterek, "İslam aleminin Ramazan ayını tam coşkuyla yaşayacağı zamanlarda, mutlaka İslam coğrafyasının belli yerlerinde sıkıntılar başlıyor. Bu bir yıl önce...

  • Ege Postası
  • 23.07.2013 - 13:49
AK Parti Genel Sekreteri Haluk İpek, çok önemli bir süreçten geçildiğini belirterek, "İslam aleminin Ramazan ayını tam coşkuyla yaşayacağı zamanlarda, mutlaka İslam coğrafyasının belli yerlerinde sıkıntılar başlıyor. Bu bir yıl önce de böyleydi, daha önce de böyle oldu." dedi.

Haluk İpek, Beypazarı AK Parti İlçe Teşkilatı'nın düzenlediği programa katıldı. İpek, son dönemde bölge ülkelerinde yaşanan olaylara değinerek, şunları söyledi: "Tüm bu coğrafyada yaşayan insanlar sıkıntı anında Türkiye’ye bakıyor. Türkiye güçlü olmak zorundaydı. Bizden önceleri bu ülkenin güçlü olmasını istemeyenler, işin kolayını bulmuşlardı. Bizi bölmüşlerdi. Hep koalisyonlar çıkmış, birbirlerini bölmüşlerdi. Küresel oyuncular ise bizi sadece uzaktan gözlemişler, kavga dönemlerinde fazla müdahale etmemişlerdi. Biz kavgalarla uğraşırken onlar giderek zenginleşmişlerdi. Ama bizim hükümetimiz kurulunca tüm bunlar sona erdi. Biz siyasetimizi güçlendireceğiz. Diğer ülkelere de örnek olacağız. Bizi yıpratmaya çalıştılar, son yaşanan olaylarda dış güçlerin oyunu var. Çok önemli bir zaman diliminden geçiyoruz. Önümüzdeki seçimler, etrafımızdaki coğrafya için de çok önemli. Türkiye büyüdü güçlendi. Bundan korkuyorlar. Tek şansımız var. Bu iki yıl içinde yapacağımız çalışmalar çok önemli. Bunu ev ev dolaşarak anlatmak zorundayız.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.