Dolar 32,3413
%0.28
Euro 35,0987
%-0.07
Altın 2.310,120
%1.43
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Konak Belediyesi halk sağlığını hiçe sayanları yakaladı: At eti operasyonu!

Konak Belediyesi halk sağlığını hiçe sayanları yakaladı: At eti operasyonu!

İzmir’in merkez ilçesi Konak’ta insan sağlığını hiçe sayanlara karşı zabıta ekipleri operasyon düzenledi. Sabahın ilk ışıklarında Konak Belediyesi’ne bağlı ekiplerce gerçekleştirilen operasyonda kesimi yapılan iki at ele geçirilirken, ekipler kesilmek üzere bekletilen bir atı da son anda kurtardı. Konak Belediyesi halk sağlığını hiçe sayanları yakaladı

  • Ege Postası
  • 03.07.2015 - 11:46
İZMİR - Ramazan ayında denetimlerini artıran Konak Belediyesi Zabıta ekipleri, yaşlı ve yabani atların kesilerek etlerinin vatandaşa satılmak istendiği ihbarı üzerine Hilal Mahallesi’ndeki boş bir un fabrikasına operasyon düzenledi. İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ile emniyet güçlerinin de destek verdiği operasyonda ekipler atların yıllardır kullanılmayan fabrikanın arka bölümünde kesildiğini tespit etti. 



BİR AT KURTARILDI
Kesim yapılan iki at ile parçalanarak satışa hazır hale getirilmiş çok miktarda at etine el koyan ekipler, kesim için bekletilen bir atı da kurtardı. Piyasaya sürülmesi halinde insan sağlığı üzerinde çeşitli hastalıklara yol açabilecek at etleri, Konak Belediyesi zabıta ekiplerince imha edilmek üzere götürüldü. Yakalanan iki şahıs hakkında halk sağlığını tehlikeye sokmak ve kaçak kesim yapmak suçlarından cezai işlem yapıldı.


 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.