Dolar 32,3817
%0.2
Euro 35,0295
%-0.1
Altın 2.326,350
%0.26
Bist-100 9,14
%0.69

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Hakan'a saldıran kişileri terör savcısı sorgulayacak

Hakan'a saldıran kişileri terör savcısı sorgulayacak

Hürriyet Dünyası Yazarı Ahmet Hakan Coışkun'a, Nişantaşı'ndaki evinin önünde saldırı ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Daha önce 4 kişi gözaltına alınmıştı. Ancak bu sabah adliyeye sevk edilen şüpheli sayısının 7 olduğu ortaya çıktı. Saldırganların ifadelerini Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu'nun nöbetçi savcısı alacak.

  • Ege Postası
  • 04.10.2015 - 10:26
Ahmet Hakan'a saldırıda gözaltına alınan ve adliyeye sevkedilen şüpheli sayısı 7'ye yükseldi

Adliyeye sevk edilen saldırganların ifadesi Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu'nun nöbetçi savcısı Mehmet Şenay Baygın alacak.

Sabah saat 09.45 sıralarında adliyeye sevk edilen saldırganlar önce doktor kontrolünden geçirildi ardında da sorgu için savcılık katına çıkarıldı.

6 ARAÇLA GETİRİLDİLER
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şubesi'ndeki ifade verme işlemlerinin ardından şüpheliler, konvoy eşliğinde saat 9.45'de emniyet binasından çıkış yaptı. 6 araçtan oluşan konvoyda bulunan şüpheliler, savcılık sorgusu için saat 10.00'da Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayı'na getirildi.
Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nün devraldığı soruşturma kapsamında gözaltına alınan Ahmet Güler, Kamuran Ergin, Fuat Elmas ve Uğur Adıyaman 1 Ekim'de gözaltına alınmıştı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.