Dolar 32,3658
%0.15
Euro 35,0442
%-0.06
Altın 2.325,090
%0.2
Bist-100 9,11
%0.36

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Hakan Şükür'den bomba tweet

Hakan Şükür'den bomba tweet

Eski futbolcu ve bağımsız milletvekili Hakan Şükür’ün adıyla Twitter’de paylaşılan “Hırsızlıkta sınır tanımayan AKP Hükümeti yöneticileri, IŞİD’in elinden rehineleri kaçırdı” şeklindeki tweet gündeme bomba gibi düştü.

  • Ege Postası
  • 20.09.2014 - 16:11
EGEPOSTASI – HABER SERVİSİ / Twitter’de Hakan Şükür’ün adıyla paylaşılan “Hırsızlıkta sınır tanımayan AKP Hükümeti yöneticileri IŞİD’in elinden rehineleri kaçırdı” tweeti yankı uyandırdı. Şükür, tweeti kendisinin atmadığını belirtti.
Hakan Şükür, bu tweetin ardından, “İftira foseptiğinin mahlukları atmadığım bir tweeti ortalıkta dolaştırıyor. Böyle bir tweet atmadım” dedi. Şükür, daha sonra açıklamasına şöyle devam etti:
“Algı operasyonunu tamamen ahlaksızlık üzerine kuranlar, söylemediğimi söyledi diye yayanlar Allah sizin hakkınızı versin inşallah...Kendi günahlarınızı başkalarına iftira atarak örtemezsiniz. Beni pis yalan ve suçlarına alet etmeye kalkamazsınız. Atmadığım bir tweeti atmış gibi gösteren iftiracılar İçin Rabbim'den şikayetciyim. Hukukende gerekeni yapacağım. Son kez söylüyorum;ben böyle bir tweet atmadım. İspat etmeyen şeref yoksunudur..  Değerli vekil Ş.TAYYAR operasyonun nasıl olduğunu yazmış. Şu an için 49 canımız sağ salim geldi önemli olan bu. Zamanla netleşir her şey. Bu arada benim tweet adresim tescillidir. İsmimin yanında ki mavi logo bunu anlatır.İftira tweetinde ise yok
” dedi.


 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.