Dolar 32,4967
%0.26
Euro 34,5773
%0.24
Altın 2.493,140
%0.4
Bist-100 9.548,00
%-1.36

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Hafta sonu bayrak mitingi var

Hafta sonu bayrak mitingi var

İZMİR’de Cumhuriyet İçin Güçbirliği Platformu Taksim Gezi Parkı olaylarına destek vermek için Gündoğdu Meydanı’nda hafta sonu 'bayrak' mitingi yapacak. Platform adına açıklama yapan İzmir Tabip Odası Başkanı Suat Kaptaner, “Bütün İzmirlileri bayrağını ve Atatürk posteriyle Gündoğdu Meydanı’na bekliyoruz” dedi.

  • Ege Postası
  • 13.06.2013 - 15:50
İZMİR - Cumhuriyet mitinglerini organize eden Cumhuriyet İçin Güçbirliği Platformu Taksim Gezi Parkı Direnişi’ne destek olmak amacıyla önümüzdeki cumartesi ve pazar günleri saat 17.00’de 'bayrak' mitingi yapacağını duyurdu. Ahmet Piriştina Kent Arşivi Müzesi yapılan basın toplantısında platform adına açıklamayı yapan İzmir Tabip Odası Başkanı Suat Kaptaner, tüm İzmirlileri Türk Bayrakları ve Atatürk posteriyle Gündoğdu Meydanı’na beklediklerini söyledi. Kaptaner, “Başbakan Erdoğan evde tutuyorum dediği yüzde 50’lik kesimi mitingler ile sokaklara çağırmaya karar verdi. Ama biz düzenleyeceğimiz bayrak mitingi için AKP’liler ve AKP’ye oy vermiş vatandaşlarımızı da bayraklarını ve Atatürk posterlerini alarak mitingimize davet ediyoruz” dedi.

Vatandaşların pek çok alanda kısıtlandığını söyleyen Kaptaner, “İnsanlarımızın bedenine müdahale eden, kaç çocuk yapacağını karışan, yeşil ormanları betonlaştıran, her alanı rant kapısı yapan, nerede alkol içeceğimize karışan, T.C. amblemini kaldırmak için kamu kurumlarına emir veren, 15 gündür ağaçlar kesilmesin diye direnen vatandaşına düşmanca müdahale eden zihniyete karşı tüm vatandaşlarımızı bayram mitingine direnişe çağırıyoruz. Taksim Gezi Parkı’nda yapılan mitingler sadece ağaçlar için değil özgürlük ve demokrasi için yapılmıştır. Bu millet yüzyılladır hiçbir diktatörlüğü boyun eğmedi. Şimdi de eğmeyecek. Tüm vatandaşları Türk Bayrağı ve Atatürk’e sahip çıkmak için Gündoğdu Meydanı’na bekliyoruz” diye konuştu.(DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.