Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
HDP’li başkan ve eşine uyuşturucudan gözaltı

HDP’li başkan ve eşine uyuşturucudan gözaltı

Mardin ve İzmir Emniyet Müdürlüklerince gerçekleştirilen çalışmada, HDP Savur İlçe Başkanı Yedibela Kızılkaya'nın aracında esrar bulundu. Sattıkları uyuşturucuların paralarını terör örgütü PKK'ya aktardıkları ileri sürülen Kızılkaya ve eşi gözaltına alınarak Mardin'e getirildi. HDP’li başkan ve eşine uyuşturucudan gözaltı

  • Ege Postası
  • 20.09.2018 - 16:27

HDP'nin Mardin'in Savur İlçe Başkanı Yedibela Kızılkaya ile eşi Hüsna Kızılkaya, İzmir'de araçlarında 100 kilo esrarla yakalandıkları iddiasıyla gözaltına alındı.

Mardin Emniyet Müdürlüğü Narkotik ve TEM Şube Müdürlüğü ekipleri, HDP Savur İlçe Başkanı Yedibela Kızılkaya'nın uyuşturucu ticareti yaptığı istihbaratı üzerine fiziki takibe başladı. Aracına gizlediği yaklaşık 100 kilo esrarla birlikte İzmir’e giden HDP İlçe Başkanı Kızılkaya, teslimatın yapıldığı sırada polis tarafından düzenlenen operasyonda eşi ile birlikte gözaltına alındı. İzmir'de gözaltına alınan Kızılkaya ve eşi Mardin'e getirilerek, sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne sevk edildi. Öte yandan, HDP Mardin İl Eş Başkanı Eylem Amas, Kızılkaya'nın bir süre önce görevinden alındığını söyledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.