Dolar 32,5990
%0.38
Euro 34,7807
%0.14
Altın 2.497,300
%0.52
Bist-100 9.525,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
HDP'den İzmir'de tiyatrolu seçim çalışması

HDP'den İzmir'de tiyatrolu seçim çalışması

HDP İzmir’in sanatçı milletvekili adayı Nazlı Masatçı ve Nevzat Alkan HDP’nin Yeni Yaşam çağrısını kendi bildikleri yoldan, tiyatro gösterisiyle halkla paylaştılar.

  • Ege Postası
  • 10.10.2015 - 10:25
9 Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi önünde, kurucusu olduğu Yenikapı Tiyatrosu oyuncularıyla birlikte Gogol’un Palto adlı eserinden uyarlanan tiyatro oyununu sergileyen Nazlı Masatçı Ziyan, bugüne kadar birçok sokakta oynadıkları Palto’yu bir kez de 1 Kasım seçimleri için oynadıklarına belirtti. 2004 yılında Yenikapı Tiyatrosu’nu kurduktan sonra grev alanlarında, fabrikalarda ve direnişlerde politik tiyatro üreterek yaşamını sürdüren Masatçı’nın birçok ödülü de bulunuyor.
Oyunun ardından izleyenlere HDP’nin Yeni Yaşam çağrısını anlatan HDP Milletvekili Adayı Nazlı Masatçı Ziyan “ Bize savaşı dayatanlara inadına barış diyoruz. Onlar bizi baraj altında bırakmaya çalışıyorlar ama biz onları barış altında bırakacağız” dedi ve herkesi HDP’ye oy vermeye çağırdı.

HDP İzmir Milletvekili Adayları Nazlı Masatçı ve Nevzat Alkan daha sonra Dersimliler Derneği’ni ve yöredeki kahveleri dolaşarak vatandaşlarla sohbet ettiler, HDP’nin Büyük İnsanlık çağrısını anlattılar. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.