Dolar 32,5977
%0.38
Euro 34,8339
%0.29
Altın 2.496,930
%0.5
Bist-100 9.457,00
%-0.71

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Gürkan’dan kültür ve sanat çalışmalarına önemli vurgu

Gürkan’dan kültür ve sanat çalışmalarına önemli vurgu

Güzelbahçe Değişim Derneği Başkanı ve CHP Güzelbahçe Belediye Başkan A.Adayı Mustafa Gürkan, başkanı olduğu dernek üyelerinin çalışmalarının da sergilendiği bir etkinliğe katıldı.

  • Ege Postası
  • 11.10.2013 - 11:43
İZMİR- Kedi Sanat Merkezi’ndeki “Yusuf Tuvi Fotoğraf Atölyesi Karma Sergisi” nde Fotoğraf Sanatçısı Yusuf Tuvi ve atölyedeki fotoğrafçılarla biraraya gelen Gürkan, dernek üyesi Sevim Karaoğlu’nun sergilenen iki fotoğrafından dolayı mutluluk duyduğunu ifade etti.

Atölyenin baş sanatçısı Yusuf Tuvi ve fotoğraf sergisi hakkında konuşan Gürkan “Renkli belgesel fotoğrafçılığının önemli ismi Yusuf Tuvi, doğayı ve kültürü, insanın çevreyle olan ilişkisini en gerçek şekilde yansıtan ustalardan biri. Daha önceden lkemizi çok yönden tanıttığı “Doğamız İnsanımız” adlı saydam gösterisinin de yaratıcısı Tuvi, yine birçok eseri bizlerle buluşturdu. Üstelik seçtiği fotoğraflardan ikisi dernek üyelerimizden birine ait. Fotoğraf çekmeyi ve fotoğraf yorumlamayı ben de seviyorum. Hatta bir dönem sualtı fotoğrafçılığı ile ilgilendim. Aslında sanatın her dalını önemsiyorum. O yüzden bu sanatsal çalışmaların içinde kendimi mutlu hissettim” dedi.

“Güzelbahçe’de sanat faaliyetlerine öncülük edeceğiz”

Benzer sanat çalışmalarının Güzelbahçe’de de yapılması için öncülük edeceğini belirten Gürkan “Somut projelerimiz var. Bunların her birinde kültürel değerler, sanat ve estetik yönünden insanı doyurucu olmasına dikkat ediyoruz. Kültür ve sanat alanlarında yapılan yatırımlar, her yerde olduğu gibi Güzelbahçe’nin de hakkıdır. Bizde bunları en güzel şekilde Güzelbahçe’de teşvik edeceğiz. Öncülük etmek istiyoruz. Sanat faaliyetleri, galeriler, konserler gibi daha birçok farklı platformda halkımızı buluşturacağız” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.