Dolar 32,3841
%0.01
Euro 34,5799
%-0.02
Altın 2.385,530
%0.22
Bist-100 10.046,00
%-0.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Günlüğü bulunan o kız ailesiyle görüştürüldü

Günlüğü bulunan o kız ailesiyle görüştürüldü

Terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonun sürdüğü Mardin'in Nusaybin ilçesinde teslim olan 25 terörist arasındaki, bir süre önce vasiyetini yazdığı günlüğü bulunan terör örgütü mensubu Zehra K.'nın da yer aldığı belirlendi. Zehra K. güvenlik kuvvetleri aracılığıyla ailesiyle görüştürüldü.

  • Ege Postası
  • 25.05.2016 - 12:15

Abdulkadir Paşa Mahallesi'nde güvenlik güçlerine teslim olan 6'sı kadın 25 terörist, ilçedeki bir spor salonuna getirildi. Burada sağlık kontrolünden geçirilen teröristlerin, daha sonra Nusaybin İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüleceği belirtildi.  Teröristler, emniyetteki ifade işlemlerinin ardından adliyeye sevkedilecek.

Operasyonda günlüğüne ulaşılan Zehra K. örgütün sözde yöneticilerinin kendilerini piyon olarak kullandığını, birçok arkadaşının öldüğünü, kendisini bekleyen sonun daölüm olduğunu anlatmış, “Bu notlar, kimin eline geçerse lütfen aileme yetiştirin. Bu istek vasiyetimdir. Olmazsa mezarımda rahat uyumam valla. Ben Zehra K.” ifadelerini kullanmıştı. 

BABASI TESLİM OL ÇAĞRISI YAPMIŞTI

Zehra K.'nın günlüğü asker tarafından babasına teslim edilmişti. Babası mektubu okuduktan sonra içinin yandığını söyleyerek "Kızım Türkiye Cumhuriyetinin adaletine teslim ol, sana hiç bir şey yapmayacaklar" demiş, annesi ise gözyaşları dökmüştü.

Zehra K. güvenlik kuvvetlerinin aracılığıyla ile ailesiyle görüştürüldü.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.