Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Günay'dan 'Yeni siyasi oluşum' açıklaması

Günay'dan 'Yeni siyasi oluşum' açıklaması

AK Parti'den istifa eden Bağımsız Kütahya Milletvekili İdris Bal'ın partileşme noktasına geldiklerini ve her kesimden kişilerin partide yer alacağını söylemesi sonrası, yeni bir siyasi oluşumda yer alacağı iddiaları gündemden hiç düşmeyen Bağımsız İzmir Milletvekili Ertuğrul Günay'dan açıklama geldi. Günay, Twitter'dan “Türkiye'nin yeni bir siyasi hareketin akıl ve coşkusuna ihtiyacı olduğuna inanıyorum. Ancak ben, şu an hiçbir oluşumla özel ilgili değilim” ifadelerini kullandı.

  • Ege Postası
  • 22.10.2014 - 12:56
EGE POSTASI - Ak Parti’den istifa ederek bağımsız kalan Kütahya Milletvekili İdris Bal, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında 1,5-2 yıldır çalışmasını yürüttüğü ve liderliğini kendisinin yaptığı bir oluşum içerisinde olduğunun altını çizerken, bu oluşumun partiye dönüşeceğini de açık bir şekilde ifade etti.Bal'ın açıklamaları sonrası gözler yeni bir siyasi oluşumda yer alacağı iddiaları gündemden hiç düşmeyen Eski Kültür Bakanı, Bağımsız İzmir Milletvekili Ertuğrul Gğünay'a çevrilmişti. 

Günay, Twitter’dan  açıklama yaptı. Günay, “Türkiye'nin yeni bir siyasi hareketin akıl ve coşkusuna ihtiyacı olduğuna inanıyorum. Ancak ben, şu an hiçbir oluşumla özel ilgili değilim” ifadelerini kullandı. 

Günay, 17 Aralık sonrası İlhan İşbilen ve Erdal Kalkan'la birlikte Ak Parti'den istifa ederek, Bağımsız İzmir Milletvekili olmuştu.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.