Dolar 32,5441
%0.01
Euro 34,9160
%0.25
Altın 2.423,500
%0.01
Bist-100 9.722,00
%0.8

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Gülten Kışınak’ın  ‘Bülent Ersoy’lu İzmir anısı!

Gülten Kışınak’ın ‘Bülent Ersoy’lu İzmir anısı!

Türkiye Gazeteciler Federasyonu’nun 46. Başkanlar Konseyi nedeniyle düzenlediği Diyarbakır gezisinde yüzleri gülümseten bir İzmir anısı ortaya çıktı.

  • Ege Postası
  • 14.09.2014 - 12:45
İZMİR - Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Gülten Kışınak’ın Güneş Gazetesi’nde staj yaptığı sıradaki bir İzmir anısı ortaya çıktı. Ege Ünirvesitesi Gazetecilik Bölümünü bitiren Gülten Kışınak Güneş’in İzmir Bürosunda staj yaptığı sırada Alsancak’taki Bülent Ersoy konseri anısını İzmirli gazetecilerle paylaştı. Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanı Atila Sertel’in 9 Eylül’deki köşesinden aktardığı anı sektörde çalışmanın ne kadar zor olduğunu yüzleri biraz da güldürerek ortaya koyuyor.
 
Gazeteciliği İzmir’de başladığını belirten Gülten Kışınak ‘O yıllarda ben hak hukuk arayan bir genç olarak sendikalara gidip işçi haberleri yapmak istiyordum. Fakat hiç unutman bir gün Halil Hüner beni Ertan Civaoğlu’nu ile birlikte Bülent Ersoy konserini takibe yolladı. Konser Alsancak Stadyumu’nda. Bülent Ersoy genç ve dinamık, kıpı kıpır yerinde duramadığı yıllardı. Bülent Hanım bir o tribünü bir öbür tribüne koşuyor. Biz de Ertan Beyle arkasından koşuyoruz. Ben tabi çok yeni bir gazeteci olduğum için dayanamadım ve Ertan Bey’e, “Abi o koşuyor da biz niye koşuyoruz” diye sordum. O da bana ‘Mecburuz konuşma koş’ dedi. Ben yine ‘Ya niye mecburuz. Konseri o veriyor. Biz de bir kıyıdan izleyelim’ dedim. Ertan Bey bana biraz sinirlenerek ‘Kardeşim…Bülent Ersoy koşarken ayağı çime takılsa ve yere serilse…Biz de o fotoğrafı çekemezsek ve başkaları çekerse bizi kovarlar’ dedi. Ben inanamadım ‘kovarlar mı'’ diye bir daha sordum. ‘Kesinlikle kovarlar’ yanıtını alınca ben de ‘o zaman koşalım abi’ dedim. Yani şu an yüz yüze konuştuğumuz Halil Bey beni, tam 4 saat boyunca soluk soluğa Bülent Ersoy’un peşinde ya düşerse diye koşturdu. Bülent Hanım düşmedi ama biz yorgunluktan düşüp bayılacaktık” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.