Dolar 32,5681
%0.09
Euro 35,0013
%0.5
Altın 2.429,550
%0.26
Bist-100 9.722,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Güler için kritik saatler

Güler için kritik saatler

Partisi CHP’yi, yerel seçimlerde cemaat ile işbirliği yapmakla suçlayan İzmir Milletvekili Birgül Ayman Güler’in durumu, partinin 23 Aralık’ta toplanacak Parti Meclisi’nde ele alınacak. PM’de, Güler’in disipline sevk edilip edilmeyeceği konusunun karara bağlanması bekleniyor.

  • Ege Postası
  • 22.12.2014 - 11:34
ANKARA – Kastamonu’da yaptığı konuşmada, CHP’nin yerel seçimlerde cemaat ile işbirliği yaptığını belirten ve partisinin eleştiri oklarını üzerine çeken İzmir Milletvekili Birgül Ayman Güler’in disipline sevk edilip edilmeyeceği, yarınki PM’de karara bağlanacak.

Daha önce CHP Eskişehir milletvekili Süheyl Batum’un kesin ihraç istemiyle disipline sevkine MYK’nın karar vermesinin, parti tüzüğüne aykırı olduğu öne sürülmüştü. Parti tüzüğüne göre kesin ihraç için PM’den karar alınması gerektiği görüşü ifade edilmişti. Parti yönetiminin bu nedenle Güler için bu kez PM kanalıyla disiplin sürecini başlatmayı planladığı iddia ediliyor.
Öte yandan Parti Meclisi’ne sunulacak olan son MYK Raporu’nda, genel seçimlere yönelik yürütülen çalışmalar da yer aldı. ‘Parti içi çalışmalara yönelik beklentiler’ alt başlıklı raporda, örgütlere seçim taktiği verilirken, uyarılarda da bulunuldu. Parti içi sorunların halkın önünde tartışılmaması, üye sayısının artırılması için daha çok çalışılması istendi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.