Dolar 32,4772
%-0.19
Euro 34,9495
%0.35
Altın 2.436,550
%0.55
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Güler: Sorumluluk büyük

Güler: Sorumluluk büyük

CHP İzmir Milletvekili Birgül Ayman Güler seçim bölgesi İzmir’de sürdürdüğü çalışmaları sırasında CKD Karşıyaka Şubesi’nin 3. Olağan Genel Kurulu’na katıldı. Kendisi de CKD Karşıyaka Şube üyesi olan Güler yöneticiler ve üyeler tarafından karşılandı.

  • Ege Postası
  • 28.11.2014 - 18:28
Genel Kurul’da CKD’lileri selamlayan Güler; “ben de Karşıyaka Cumhuriyet Kadınları Derneği(CKD) üyesiyim. Bugün buraya sizlerle birlikte olmaya ve üyelik görevimi yerine getirerek oyumu kullanmaya geldim. Karşıyaka CKD çok güzel çalışmalar yapıyor.  Eminim önümüzdeki dönemde de daha güzel çalışmalar olacak” dedi.

EYALET YÖNETİMİ UYARISI
Konuşmasında önümüzdeki Milletvekili genel seçimlerinin önemine de değinen CHP’li Güler söyle dedi: “Her seçim önemli ama 2015 seçimleri iki nedenle çok önemli: Birincisi Türkiye maalesef savaş ortamı içerisindedir. 912 km sınır komşumuz olan Suriye maalesef Türkiye hükümetinin etkisiyle zor günler yaşıyor. TBMM’de ekim ayının başında savaş teskeresi kabul edildi. Bizler CHP olarak bu savaş tezkeresini ret ettik. Ancak ne yazık ki geçti. Bir yıl sureyi bir tezkeredir. Öyle görünüyor ki komşularımıza savaş açma bakımından hükümetin elinde bir yetki belgesi vardır. ABD ile stratejik ortaklık ya da derin ortaklık adı altında komşularımızın karşısında bir tehdit unsuruna döndük. Savaş ortamında Türkiye’yi çekip çıkarmak zorundayız. Onun içinde Türkiye’yi AKP’den çekip almalıyız. İkinci  bir büyük tehdit de içeriye dönük. Geçtiğimiz dönemde çok gayret ettikleri ama başaramadıkları yeni Anayasa tehditti! 2015 seçimlerinden sonra bu konu Türkiye’nin önüne bir kez daha getirilecek. Bu sefer AKP – PKK ortaklığı yeni Anayasa’yla arzu ettiği şeyi yapmak için şimdiye kadar saldırdığından daha kuvvetli saldıracak. Anayasadan Türk vatandaşlığını çıkarmak için saldıracaklar, Türkiye’ye bir başkanlık sistemi getirmek için saldıracaklar. Türkiye’yi eyalet yönetimine dönüştürmek – federasyon yönetimine dönüştürmek için saldıracaklar. Bizler görev aldığımız bütün örgütlerde CHP, ADD, CKD olarak bu tehlikeleri görenleriz. Bu tehlikeyi savaş tehlikesini ve yeni Anayasa tehlikesini bertaraf etmek için çalışmayı zorunlu görüyoruz. Bu toplantı bu büyük işlerin altından kalmak için organize edilmiş bir toplantıdır. Görev kutsal, yük ağır, sorumluluk büyük ama asla hiç birimizin geri durmayacağı bir görev. Gelecek için, çocuklarımız için, torunlarımız için, aydınlık Türkiye için bu mücadeleyi vereceğiz.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.