Dolar 32,3919
%-0.09
Euro 34,6280
%-0.5
Altın 2.390,670
%-1.82
Bist-100 10.046,00
%-0.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Göztepe, zirvedeki rakiplerine kök söktürdü

Göztepe, zirvedeki rakiplerine kök söktürdü

Spor Toto Süper Lig'de milli maçların ardından evinde lider Medipol Başakşehir'le karşı karşıya gelecek Göztepe, bu sezon zirve yarışında yer alan rakiplerine kök söktürdü. 

  • Ege Postası
  • 18.11.2018 - 13:16

Özellikle Bornova Stadı'nda çok önemli galibiyetlere imza atan sarı-kırmızılılar Fenerbahçe, Kayserispor, Konyaspor, Trabzonspor ve Beşiktaş'ı yenerek taraftarını mest etti. Trabzonspor dışındaki rakiplerini İzmir'de deviren Göztepe, zorlu Başakşehir sınavında da hedefini mutlak 3 puan olarak belirledi. 

İç sahada en iyi performansı gösteren ikinci takım olan İzmir temsilcisi, 6 maçta 5 galibiyet almasını bildi. Yalnızca ilk haftada Yeni Malatyaspor'a kaybeden Göztepe, evinde 11 gol atıp 5 gol yedi. Göztepe'nin bu başarısında en büyük rolü ise taraftar oynadı. Son 2 sezonda da olduğu gibi bu sene de Bornova Stadı'nı tıklım tıklım dolduran futbolseverler yaptıkları tribün şovlarla Göztepeli futbolcuların itici gücü, rakiplerinin de kabusu oldu. (DHA)

Göztepe'de Medipol Başakşehir maçı hazırlıkları

Sarı-kırmızılı ekip, 21 yaş altı takımı ile yaptığı hazırlık maçını 5-2 kazandı

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında 26 Kasım Pazartesi günü lider Medipol Başakşehir'i konuk edecek Göztepe, 21 yaş altı takımı ile oynadığı hazırlık maçını 5-2 kazandı.

Göztepe Kulübünden yapılan açıklamada, Adnan Süvari Tesisileri'nde oynanan hazırlık maçında A takımının gollerini, Yalçın Kayan, Samed Ali Kaya, Tayfur Bingöl, Sokol Cikalleshi ve Fausto Grillo'nun attığı kaydedildi.

21 yaş altı takımının gollerinin ise İlke Tankul ve Cenk Blom'dan geldiği belirtildi.

Antrenman maçında süre almayan oyuncuların, salonda kuvvet çalışması yaptığı bildirildi. (AA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.