Dolar 32,5328
%0.14
Euro 34,9110
%-0.17
Altın 2.438,750
%0.1
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Göztepe transfer için düğmeye erken bastı

Göztepe transfer için düğmeye erken bastı

Sezon başından bu yana orta sahada eksikliğin göza çarptığı Göztepe’de yönetim, devre arası transferi için kolları sıvadı. Sarı-kırmızılı ekibin Antalyaspor’da forma giyen Sezer Badur ve Mersin İdmanyurdu’nun stoperi Efe ile görüştüğü öğrenildi. Sarı-kırmızılılar transfer için düğmeye erken bastı

  • Ege Postası
  • 26.11.2015 - 14:17
YİĞİT İMİRDOĞAN – EGE POSTASI / PTT 1. Lig’de mücadele eden ve 12. Hafta geride kalırken 18 puan toplayarak ligin 7. sırasında bulunan Göztepe’de transfer için düğmeye erken basıldı. Barış Başdaş, Benjamin Fuchs, Ertuğrul Aslan gibi oyuncuları gözden çıkaran ve kadro dışı bırakan Teknik Direktör Metin Diyadin'in yönetimindeki Göztepe devre arasında en az 4-5 oyuncu transfer etmesi bekleniyor. Orta saha için arayışlara geçen sarı-kırmızılı ekibin Antalyaspor’da forma giyen tecrübeli orta saha oyuncusu Sezer Badur ile temasa geçtiği öğrenildi. Nahir Besera ve Hakan Barış’tan istediği verimi tam anlamıyla alamayan sarı-kırmızılılar orta saha eksikliğini 31 yaşındaki Sezer Badur ile kapatacak. Futbola Almanya'nın Berlin şehrinde başlayan Badur, Manisaspor, Karşıyaka, Sivasspor, Trabzonspor, Gaziantepspor, Elazığspor, Şanlıurfaspor'da forma giydi ve Türkiye'de oynadığı 208 karşılaşmada 23 kez rakip fileleri havalandırdı.


 
BARIŞ ‘OUT’ EFE ‘IN’
Göztepe Teknik Direktörü Metin Diyadin’in biletini kestiği Barış Başdaş, Süper Lig ekibi Sivasspor ile büyük ölçüde anlaştı. Stoper arayışlarını sürdüren sarı-kırmızılılar, gözünü yeniden Süper Lig’e çevirdi. Göztepe teknik heyetinin Mersin İdmanyurdu’nda Servet ve Mitrovic’in yedeği olan 25 yaşındaki Efe Halil Özarslan ile görüştüğü ve Efe’nin transfere sıcak baktığı öğrenildi. Daha önce Gençlerbirliği, Ankara Demirspor, Hacettepe ve Bucaspor’da forma giyen Efe’nin Ocak ayında sarı-kırmızılı formayı giymesi bekleniyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.