Dolar 32,2525
%0.03
Euro 34,7745
%-0.08
Altın 2.437,320
%0.2
Bist-100 10.269,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Göztepe'nin konuğu Aytemiz Alanyaspor

Göztepe'nin konuğu Aytemiz Alanyaspor

Süper Lig'de üst üste Trabzonspor ve BtcTurk Yeni Malatyaspor'a yenilerek düşüşe geçen Göztepe yarın üst sıraları zorlayan Aytemiz Alanyaspor'u konuk edecek. Gürsel Aksel Stadı'nda Yaşar Kemal Uğurlu'nun düdük çalacağı müsabaka saat 21.00'de başlayacak.

  • Ege Postası
  • 26.06.2020 - 09:56

Süper Lig'de son 2 haftadır kazanamayan Göztepe, 29. hafta mücadelesinde yarın Aytemiz Alanyaspor'u ağırlayacak.

Süper Lig'e yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle ara verilmeden önce 21. hafta erteleme mücadelesinde Çaykur Rizespor'u 2-0 mağlup eden Göztepe, daha sonra çıktığı iki maçta Trabzonspor'a 3-1, BtcTurk Yeni Malatyaspor'a 2-1 yenildi.

Ligde 29. haftaya 37 puanla 8. sırada giren sarı-kırmızılı ekip, yarın saat 21.00'deki karşılaşmada Gürsel Aksel Stadı'nda Aytemiz Alanyaspor'la karşılaşacak. Müsabakada hakem Yaşar Kemal Uğurlu düdük çalacak.

Karşılaşma koronavirüs salgınına alınan önlemler nedeniyle seyircisiz olarak oynanacak.

Sarı-kırmızılı ekipte sakatlığı nedeniyle hafta içinde takımdan ayrı çalışan Cameron Jerome'un maç kadrosunda yer alma ihtimalinin olduğu öğrenildi.

Teknik yirektör İlhan Palut, Alanyaspor'u yenerek kötü gidişe son vereceklerini dile getirdi. Seyircisiz oynamaya alışmaları gerektiğini belirten genç teknik adam, "Son iki maçtır maalesef istediğimiz skorları alamadık. Alanyaspor iyi bir takım. Biz de gerekenleri yapacağız" diye konuştu.

Göztepe, ligin ilk yarısında deplasmanda rakibini Castro'nun golüyle deplasmanda 1-0 mağlup etmişti. 

Rakibiyle şimdiye kadar Süper Lig'de 5 maça çıkan İzmir temsilcisi, bu müsabakalarda 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 yenilgi aldı. 

Göztepe'nin muhtemel 11'i: "Beto- Gassama, Titi, Alpaslan, Berkan, Poko, Soner, Castro, Halil, Serdar, Wilczek"

Başkan Sepil camiaya seslenecek

Süper Lig'de yarın Gürsel Aksel Stadı'nda seyircisiz oynanacak maçta Aytemiz Alanyaspor'u konuk edecek Göztepe'de Başkan Mehmet Sepil camiaya seslenecek. Çarşamba günü öncelikle bu sezonu değerlendirecek olan Başkan Sepil, yeni sezon öncesi de yapılacak çalışmalar hakkında kamuoyuna bilgi verecek. Başkan Mehmet Sepil'in açıklamaları kulübün resmi Youtube kanalından yayınlanacak.

Göztepe, maçın hazırlıklarını tamamladı

Süper Lig'de yarın Aytemiz Alanyaspor'u konuk edecek Göztepe, karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı.

Adnan Süvari Tesisleri'nde teknik direktör İlhan Palut yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanın ilk bölümünde pas organizasyonları üzerinde duran sarı-kırmızılı futbolcular, daha sonra taktik ve duran top çalıştı.

Sarı-kırmızılı ekipte sakatlıkları bulunan Cameron Jerome, Ege Özkayımoğlu ve Hüseyin Bulut, takımdan ayrı çalıştı.

(AA-DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.