Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Göztepe’nin gençleri başarıdan başarıya koşuyor

Göztepe’nin gençleri başarıdan başarıya koşuyor

Bu sezon üstün performans göstererek, zorlu rakipleri arasından sıyrılıp İzmir şampiyonu olan Göztepe U11 takımı uluslararası turnuvada fırtına gibi esiyor.

  • Ege Postası
  • 28.03.2015 - 15:17
İZMİR - Lukoil tarafından genç sporculara tecrübe kazandırmak, rekabet duygularını artırmak ve kültürler arası ilişkileri geliştirmek amacıyla düzenlenen ve dünyanın önemli kulüplerinin katıldığı LUKOIL TURKISH HOLIDAYS FOOTBALL FESTIVAL”  organizasyonunda Göztepe’nin genç sporcuları final oynayacak.
 
 
Antalya’da gerçekleşen “Lukoil Turkish Holidays Football Festival’ adıyla düzenlenen turnuvada, dünyanın farklı ülkelerinden gelen önemli kulüplerin altyapı takımları hem profesyonel takımlar gibi kamp yapıyor hem de birbirleriyle kıyasıya rekabet ediyor.
 
 
 Bu turnuvada A grubunda mücadele eden Göztepe U11 takımı turnuvada ilk olarak Lokomotiv TS ‘yi 4-0’lık skorla mağlup etti. Zveda takımını3-0Lokomotiv Moskova’yı 2-1’lik skorla yenen Göztepe oynadığı yarı final maçında Zenit takımını 7-0 gibi farklı bir skorla yenerek finale yükselmeyi başardı.
 
 
 
Finalde Rakip Werder Bremen
 
B grubunda mücadele eden Werder Bremen ise Zvedza A, Bunyodkor,Olymp ve Kylatskoe gibi rakipleri eleyerek finalde ,Göztepe’nin rakibi oldu. Fırtına gibi esen Göztepe’nin genç sporcuları bu finali de kazanırsa bu yıl elde ettiği İzmir şampiyonluğunun yanına uluslar arası platformda bir başarı daha ekleyecek.
 
 

Gençler, Efsane Takımı Çağrıştırıyor
 
Göztepe U11 takımının yakaladığı başarı; uzun yıllar birlikte oynayarak önemli zaferlere imza atan ve Avrupa’da  yarı final oynayan ilk Türk  takımı olmayı başaran efsane takımı akıllara getiriyor. Göztepe taraftarları sosyal medyada yaptığı yorumlarda “ Efsane takım istikrarla başarıyı elde etmiş, bu gençlerimizde uzun yıllar birlikte oynayıp, Göztepe’nin geleceğinde önemli başarılara imza atacaklarına inanıyoruz”dediler. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.