Dolar 32,2959
%-0.57
Euro 34,6858
%-0.35
Altın 2.410,850
%-0.49
Bist-100 10.046,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Göztepe'nin acelesi yok

Göztepe'nin acelesi yok

PTT 1'inci Ligi'nde dış transferde şu ana kadar 10 oyuncuyu kadrosuna katan Göztepe, diğer takviyeler için aceleci davranmayacak.

  • Ege Postası
  • 21.07.2016 - 15:58

Santrfor, stoper ve alternatif kaleci almayı planlayan sarı kırmızılılarda CEO Kerem Ertan, "Şu an kampta iyi bir uyum var. Nokta takviyeler yapmak için bir süre bekleyeceğiz" dedi.

Göztepe, şimdiye kadar Elazığspor'dan Segbefia, Bastia'dan Kone, Anorthosis'ten Leo Schwechlen, Hacettepe'den Soner ve Burak, Beşiktaş'tan Günay, Gençlerbirliği'nden Tayfur, Osmanlıspor'dan Umut Nayir, Giresunspor'dan Emre Can ve Sturm Graz'dan Tanju'yu renklerine bağlamıştı.

Sarı kırmızılılar, iç transferde ise Emre Aygün, Mehmet Erdem, Cemil, Salim ve geçen sezon Elazığspor'a kiralık gönderilen Halil'in sözleşmelerini yeniledi. 

Öte yandan Göztepe ve Altınordulu yöneticiler, ligde yeni sezonda kullanmayı planladıkları Doğanlar'daki Yeni Bornova Stadı'yla ilgili Bornova Belediyesi yetkilileriyle yarın bir toplantı yapacak. Toplantıda stadın kullanım, bakım ve işletme esaslarıyla kirası belli olacak. Bornova Belediyesi'nin İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin desteğiyle yaptırdığı stadın 19 Ağustos'ta başlayacak sezonun ilk haftasına yetiştirilmesi planlanıyor.

GÜNAY'DAN MESAJ VAR

Göztepe'nin Beşiktaş'tan transfer ettiği kaleci Günay Güvenç, instagram hesabından taraftarlara mesaj yolladı. Son 3 yılda formasını giydiği Beşiktaş'a teşekkür eden Günay Güvenç, sonrasında şunları söyledi:

"Beni evime gelmiş gibi karşılayan Göztepe kulübüne ve taraftarına minnet borçluyum. Sizlerin güvenini boşa çıkartmamak ve yıllardır beklenen şampiyonluğu hep birlikte yaşamak için vargücümle çalışacağım. Bundan böyle terimin son damlasına kadar GÖZ-GÖZ GÖZTEPE!"

Erzurum kampında takım arkadaşlaına cağ kebabı ısmarlayan Günay'a arkadaşları hesap şakası yaptı. Normalde 2300 TL olan hesap 6900 TL gelince Günay'ın tepkisini gören arkadaşları, gülme krizine girdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.