Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Göztepe lider Sivasspor'a karşı

Göztepe lider Sivasspor'a karşı

Süper Lig'de geçen hafta zirve adaylarından Galatasaray'ı evinde 2-1 yenerek çıkışa geçen Göztepe, yarın ilk yarının son haftasında liderlik koltuğunda oturan Demir Grup Sivasspor'la deplasmanda karşı karşıya gelecek.

  • Ege Postası
  • 28.12.2019 - 13:23

Sivas Yeni 4 Eylül Stadı'nda saat 14.00'te başlayacak müsabakada Yaşar Kemal Uğurlu düdük çalacak. Konuk Göztepe'de kart cezalıları sağ bek Gassama, stoper Titi ve golcü Jerome'un yanı sıra tedavileri süren Atınç, Hakan, Poko ile Alpaslan Sivasspor'a karşı forma giyemeyecek. 

Teknik Direktör İlhan Palut, Sivasspor'un saygıyı hak eden bir rakip olduğunu belirterek, "Sivasspor lider durumda, saygı duyulması gerekir. Ancak biz de kendi değerimizi bilerek oynayacağız. Önemli eksiklerimiz var. Ancak sahaya on bir oyuncuyla çıkacağız. İlk yarıyı en iyi şekilde bitirmek istiyoruz. Galatasaray galibiyeti hepimize moral verdi fakat ayaklarımız yere sağlam basacak. Takımıma inanıyorum, Sivas'tan iyi bir skorla dönüp ikinci devrenin hazırlıklarına ve planlamasına başlayacağız" yorumunu yaptı. 

Rakibiyle Süper Lig'de daha önce 4 kez karşılaşan Göztepe, bu müsabakalarda 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenilgi aldı. Sarı-kırmızılı ekip, bu müsabakalarda 7 gol atıp kalesinde de 7 gol gördü.

GÖZTEPE

Beto - Murat, Reis, Leo, Berkan, Castro, Soner, Napoleoni, Halil, Serdar, Deniz 
(DHA)

Göztepe, Sivasspor maçının hazırlıklarını tamamladı

Süper Lig’de yarın deplasmanda Demir Grup Sivasspor’la karşılaşacak Göztepe, müsabakanın hazırlıklarını tamamladı. 

Göztepe Kulübünden yapılan yazılı açıklamada, Sivasspor Tesisleri'nde teknik direktör İlhan Palut yönetimindeki antrenmanın ilk bölümünde top kapma çalışması yapan futbolcuların ikinci bölümde dar alanda oyun çalışması gerçekleştirdiği bildirildi. 

Sarı-kırmızılı ekipte, cezalılar Titi, Lamine Gassama, Cameron Jerome, tedavileri süren Alpaslan Öztürk, Andre Poko, Atınç Nukan’ın yanı sıra sol uyluk ön bölge kasında zorlanma tespit edilen Serdar Gürler ile gribal enfeksiyon geçiren Eren Derdiyok’un yarın forma giyemeyeceği kaydedildi. (AA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.