Dolar 32,2561
%-0.07
Euro 34,8599
%0.1
Altın 2.430,130
%0.21
Bist-100 10.086,00
%0.3

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Göztepe lider Başakşehir'i ağırlayacak

Göztepe lider Başakşehir'i ağırlayacak

Süper Lig'de 25. hafta mücadelesinde Göztepe, yarın maç fazlasıyla lider durumda bulunan Medipol Başakşehir'i konuk edecek.Ligde iç sahada son 5 maçta yenilgisi bulunmayan ve bu müsabakalarda 2 galibiyet, 3 beraberlik alan Göztepe, yarın son 3 maçını kayıpsız geçen Medipol Başakşehir ile karşılaşacak. Gürsel Aksel Stadı'nda saat 17.00'de başlayacak müsabakada hakem Ali Palabıyık görev yapacak.

  • Ege Postası
  • 06.03.2020 - 11:22

Süper Lig'de üst üste oynadığı Gaziantep Futbol Kulübü ve Kayserispor maçlarında 5 puan kaybeden Göztepe yarın evinde liderlik koltuğunda oturan Medipol Başakşehir'le karşı karşıya gelecek. Gürsel Aksel Stadı'nda Ali Palabıyık'ın yöneteceği müsabaka saat 17.00'de başlayacak.

Ligde 25. haftaya 34 puanla 8. sırada giren Göztepe'nin rakibi Medipol Başakşehir 49 puanla lider durumda bulunuyor.

Ev sahibi sarı-kırmızılılarda sakatlıkları süren orta saha Andre Poko ile stoper Atınç Nukan müsabakada forma giyemeyecek. Geçen haftaki Kayserispor karşılaşmasında sakatlanan defans oyuncusu Alpaslan Öztürk'ün ise durumu maç saatinden netlik kazanacak. 

Bilet fiyatları kapalı tribün 1. kategori 459, 2. kategori 405, 3. kategori 216, 4. kategori 162, 5. kategori 135, 6. kategori ve misafir tribünü 54 TL olarak satışa çıktı. Teknik Direktör İlhan Palut, Başakşehir karşısında mutlak 3 puan hedeflediklerini söyledi. İki haftadır galip gelemediklerini vurgulayan genç teknik adam, "Taraftarımızın desteği ile istediğimiz sonucu alacağımıza inanıyorum" dedi. Konuk Başakşehir'de bir dönem Göztepe'de teknik direktörlük yapan Okan Buruk ile sarı-kırmızılı formayı giyen Demba Ba eski takımına rakip olacak. Göz-Göz'de ise oyunculardan Mossoro, Soner ve Napoleoni de bu kez Başakşehir'in karşısına çıkacak. 

Ligin ilk devresinde rakibine 2-1 mağlup olan Göztepe, rakibiyle ligde çıktığı 5 maçta 1 galibiyet ve 4 yenilgi aldı. Sarı-kırmızılı ekip iç sahada Medipol Başakşehir'le oynadığı 2 müsabakayı da kaybetti.

GÖZTEPE

Beto - Gassama, Titi, Reis (Alpaslan), Berkan, Castro, Soner, Napoleoni, Halil, Serdar, Jerome 

Göztepe maçın hazırlıklarını tamamladı

Süper Lig'de yarın Medipol Başakşehir'i konuk edecek Göztepe müsabaka için son çalışmasını gerçekleştirdi.

Adnan Süvari Tesislerinde teknik direktör İlhan Palut yönetiminde gerçekleşen antrenmanda sarı-kırmızılı futbolcular taktik çalıştı.

Kulüp başkanı Mehmet Sepil'in de takip ettiği idmanda sakatlıkları bulunan Alpaslan Öztürk, Kerem Atakan Kesgin ve Atınç Nukan yer almadı.

Gürsel Aksel Stadı'nda yarın saat 17.00 başlayacak Göztepe-Medipol Başakşehir maçını hakem Ali Palabıyık yönetecek.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.