Dolar 32,2247
%0.14
Euro 34,9384
%0.27
Altın 2.418,500
%0.36
Bist-100 10.677,00
%-1.07

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Göztepe golcülerinden patlama bekliyor

Göztepe golcülerinden patlama bekliyor

Milli maçlar nedeniyle Süper Lig'e verilen arada gelecek hafta evinde oynayacağı Medipol Başakşehir müsabakasının hazırlıklarını sürdüren Göztepe, forvet oyuncularından patlama bekliyor.

  • Ege Postası
  • 17.11.2018 - 12:50

Göz-Göz'de geride kalan 12 haftada sadece Cameron Jarome 2 gol atarken, Cikalleshi, Deniz ve Samed Ali sessiz kaldı. Toplam 15 kez fileleri sarsan sarı-kırmızılılarda forvetler skora yeteri kadar katkı sağlayamadı. Orta sahada görev yapan Yasin 7, Alpaslan 2, Castro ve Halil de 1'er kez ağları sarstı. Stoperde görev yapan Reis de 1 defa gol sevinci yaşayabildi. 

İngiliz futbolcu Jarome 3-2 kazanılan Atiker Konyaspor ve 2-0 galip gelinen Beşiktaş maçlarında topu filelerle buluşturdu. Göz-Göz'ün diğer gol silahları Cikalleshi ve Samed ise Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanan Çengelköy karşılaşmasında gol attı.  Samed 4-1 kazanılan maçta 2, Cikalleshi ise 1 golle oynadı. Göztepe'de Cezayirli golcü Nabil Ghilas'a lisans çıkarılmadı. Teknik Direktör Bayram Bektaş'ın kritik Başakşehir sınavı öncesi forvet oyuncularıyla özel olarak ilgilendiği ifade edildi. Sarı-kırmızılılarda sakat futbolcular Traore, Atakan ve Deniz'in tedavileri sürüyor. (DHA)

Göztepe hentbolda Norveç deplasmanında

Sarı-kırmızılı ekip, Erkekler Challenge Kupası 3. tur ilk maçında yarın Norveç ekibi OIF Arendal ile karşılaşacak

Göztepe Erkek Hentbol Takımı, Challenge Kupası 3. tur ilk maçında yarın OIF Arendal ile Norveç'te mücadele edecek.

Organizasyona 3. turdan katılan Göztepe, ilk maçında yarın TSİ 20.00'de Arendal kentinde OIF Arendal'a konuk olacak. Karşılaşmanın rövanşı 25 Kasım Pazar günü İzmir'de oynanacak.

Müsabakada Büyük Britanyalı hakemler Allan Stokes ile Brian Bartlett görev yapacak.

Avrupa kupalarında 7. maçına çıkacak sarı-kırmızılı ekip, daha önceki 6 müsabakada 3 galibiyet ve 3 yenilgi aldı.

Göztepe'nin rakibi OIF Arendal, 2010-2011 sezonunda Challenge Kupası üçüncü turda karşılaştığı Bahçeşehir Koleji'ni iki maçta da mağlup ederek saf dışı bırakmıştı.

Norveç ekibi, bu sezon ise 2. turda eşleştiği Selka Eskişehir Hentbol'u ilk müsabakayı 6 sayı farkla kaybetmesine rağmen rövanşta 12 sayı üstünlük kurarak elemişti. (AA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.