Dolar 32,2037
%0.01
Euro 35,0111
%0.01
Altın 2.515,980
%0.61
Bist-100 10.740,00
%0.9

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Göztepe'de kaptan gemisini terk etmeyecek

Göztepe'de kaptan gemisini terk etmeyecek

Göztepe'de sözleşmesi sezon sonu bitecek kaptan Beto yönetime yeşil ışık yaktı.

  • Ege Postası
  • 28.04.2020 - 12:54

Süper Lig'de koronavirüs pandemisi nedeniyle maçların ertelenmesinin ardından çalışmalarına 4'erli gruplar halinde Urla Adnan Süvari Tesisleri'nde tekrar başlayan Göztepe'de sözleşmesi sezon sonu bitecek kaptan Beto yönetime yeşil ışık yaktı. Eski kulübü Sportin Lizbon'un da ısrarla istediği 36 yaşındaki eldivenin önceliğinin Göztepe olduğu ifade edildi. Sarı-kırmızılılarda gösterdiği başarılı performansla taraftarın en sevdiği isimlerin başında gelen Beto'ya 2 yıllık sözleşme önerileceği vurgulandı.

Başkan Mehmet Sepil'in en kısa süre içinde Beto ile mukavele yenileyeceği ve kaptanın takımda kalacağı bildirildi. Kariyerinde ülkesinin Porto ve İspanya'nın Sevilla takımlarıyla UEFA Avrupa Ligi kupasını havaya kaldıran Beto Pimparel, Portekiz Milli Takım'da 14 maça çıktı. Göztepe'ye 2017-2018 sezonunda gelen tecrübeli eldiven Süper Lig'de 87 müsabakaya, Ziraat Türkiye Kupası'nda ise 2 maça çıkıp kalesinde güven verdi. (DHA)

HENTBOL VE VOLEYBOLDA FAALİYETLERİNE ALTYAPI DÜZEYİNDE DEVAM EDECEK

Göztepe Spor Kulübü, hentbol ve voleybolda faaliyetlerine altyapı düzeyinde devam edecek.

Göztepe Spor Kulübü Amatör Branşlar Yöneticisi Deniz Durmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınından tüm dünyanın etkilendiğini belirtti.

Kulüp olarak 16 amatör branşın faaliyetlerini durdurmak zorunda kaldıklarını bildiren Durmaz, spor okullarında ve altyapı takımlarındaki gençlere hem psikolojik hem de fiziksel aktivite olarak destek verdiklerini kaydetti.

Durmaz, normalleşmenin başlamasının ardından yine olimpiyatlara ve dünya şampiyonalarına sporcu hazırlamaya devam edeceklerini belirterek, şöyle konuştu:

"Bununla birlikte hentbol ve voleybol bu süreçten en olumsuz etkilenen profesyonel branşlarımız oldu. Başta kulübümüz olmak üzere tüm kulüplerin mali yapılarını tekrar gözden geçirecekleri bir dönemdeyiz. Birçok kulübün aksine isim sponsorluğu almadan kendi öz kaynaklarımızla bugüne kadar geldik. Fakat gelişen son durumlarla beraber bu iki salon sporumuzda faaliyetlerimize altyapı düzeyinde devam etme kararı aldık. Türk sporuna yeni sporcular yetiştirmek misyonumuza devam ederken bu branşlarımıza sponsor desteği bulabildiğimiz gün tekrar yarışmacı kimliğimize bürüneceğiz. Bunun için şimdiden amatör şubeler olarak çalışmalara başlamış bulunmaktayız."

Göztepe'nin erkek hentbol takımı Süper Lig'de kadın voleybol ekibi ise 1. Lig'de mücadele ediyordu. (AA)

 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.