Dolar 32,4450
%0.1
Euro 34,4593
%-0.1
Altın 2.488,830
%0.23
Bist-100 9.680,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Göztepe'de hedef 3 puan

Göztepe'de hedef 3 puan

PTT 1'inci Lig'de pazartesi günü Manisa 19 Mayıs Stadı'nda düşme potasındaki Şanlıurfaspor'u konuk edecek Göztepe galibiyete kilitlendi.

  • Ege Postası
  • 06.02.2016 - 13:49
İZMİR - Ara transferde kadrosuna Aleksandre Cleyton, Lamine Diarra ve Serdar Özbayraktar gibi hücum silahlarını katan sarı kırmızılılarda teknik direktör Metin Diyadin gol yollarında etkili olacaklarını söyledi. Mirkan, Vlemincx ve Leroy George gibi etkili isimlerin de maça çok iyi hazırlandığını belirten Diyadin, "Sahada herkes kazanmak için varını yoğunu ortaya koyacak. Ligde 5 maçtır taraftarımızı mutlu edemedik. Kaliteli bir oyuncu grubumuz var. Kötü gidişe son vereceğiz" diye konuştu.

Geçirdiği ağır grip yüzünden 4 gün takımla antrenmanlara katılamayan Cleyton'ın da toparlandığı söyleyen Diyadin, "Futbolcumuz ciddi bir rahatsızlık geçirmişti. Ancak şu an durumu iyi, oynayabilecek düzeyde" ifadelerini kullandı. İki hafta önce oynanan Adanaspor maçında maraton tribünündeki taraftarların ceza aldığını da hatırlatan Diyadin, "Bize gönül verenlerin bir kısma maçımıza gelemeyecek. Ancak ben çok etkili bir taraftar grubu bekliyorum. Manisa'da seyircimizin verdiği destek inanılmaz" açıklamasını yaptı. Göztepe'de kırmızı kart cezalısı stoper Giray Kaçar mücadalede görev alamayacak. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.