Dolar 32,3374
%-0.07
Euro 34,8108
%0.06
Altın 2.393,270
%-0.15
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Göztepe'de Samed imzaladı, Scarione ayrılıyor

Göztepe'de Samed imzaladı, Scarione ayrılıyor

Spor Toto Süper Lig'in yeni sezon hazırlıklarını Hollanda'da yapacağı kampla sürdürecek olan Göztepe, geçen sezon 2'nci Lig'de Menemen Belediyespor forması giyen golcü Samed Ali Kaya ile resmen anlaştı. Öte yandan İzmir ekibinde, orta saha oyuncusu Oscar Scarione ise gözden çıkarıldı. Rajko Rotman ve Oscar Scarione kamp kadrosunda yer almadı Yıldız golcüyü Göz Göz kaptı

  • Ege Postası
  • 18.07.2018 - 14:29

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Göztepe, TFF 2. Lig Kırmızı Grup temsilcisi Menemen Belediyespor'dan 23 yaşındaki forvet Samed Ali Kaya'yı kadrosuna dahil etti.

Menemen'de gösterdiği başarılı performansla birçok Süper Lig ekibinin transfer etmek istediği genç forvet, sarı kırmızılı ekiple 3 yıllık sözleşme imzaladı. Göztepe'nin Samed Ali için Menemen Belediyespor'a 1.5 milyon TL'ye yakın bonservis bedeli ödediği öğrenildi. Samed, Menemen Belediyespor'da çıktığı 34 lig maçında 25 gol attı.

Kayserispor'da profesyonel olan Samed Ali Kaya, Tarsus İdmanyurdu, Kayseri Erciyesspor, Erzin Belediyespor ve son olarak Menemen Belediyespor'da forma giydi.

Şu ana kadar Elazığspor'dan Alpaslan, Alanyaspor'dan Gassama ve Berkan'ı da transfer eden İzmir ekibinde, orta saha oyuncusu Oscar Scarione ise gözden çıkarıldı. Erzurum kampında bekleneni veremeyen Arjantinli oyuncuyla yol ayrımına gelindi. Maliyetinden dolayı yönetimin de elden çıkarmayı düşündüğü Scarione'nin Hollanda kampına götürülmeyeceği ve en kısa sürede deneyimli futbolcuyla yolların ayrılacağı bildirildi. Göztepe'de Yoan Gouffran'ın ise Erzurum kampında çok iyi performans gösterdiği ve Fransız futbolcunun takımda tutulacağı ifade edildi. (DHA)

ROTMAN VE SCARİONE KAMP KADROSUNDA YOK!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Göztepe, 2018-2019 sezonu hazırlıkları kapsamında yarın Hollanda'ya gidecek.

Sezon hazırlıklarına Urla'da Adnan Süvari Tesisleri'nde başladıktan sonra Erzurum'da kamp yapan sarı-kırmızılıların, yarın başlayacak Hollanda kampı 3 Ağustos Cuma günü sona erecek.

Hollanda kampında 4 hazırlık maçına çıkacak Göztepe, 22 Temmuz Pazar günü Fortuna Sittard, 26 Temmuz Perşembe günü Olympiakos, 28 Temmuz Cumartesi günü Union Saint Gilloise ve 2 Ağustos Perşembe günü Twente ile karşılaşacak.

Sarı-kırmızılı ekipte Hollanda kampına kadar takımla çalışmalarını sürdüren Rajko Rotman ve Oscar Scarione'nin yanı sıra geçen sezon kadroda yer alan Erol Hakan Sepil, kamp kadrosuna dahil edilmedi.

Kamp kadrosunda bulunan oyuncular şunlar:

Beto, Göktuğ Bakırbaş, Eren Bilen, Arda Özçimen, Kadu, Wallace Reis, Hakan Çinemre, Fausto Grillo, Mahmut Nigiz, Lamine Gassama, Adama Traore, Berkan Emir, Andre Poko, Andre Castro, Alpaslan Öztürk, Axel Ngando, Tayfur Bingöl, Halil Akbunar, Doğanay Kılıç, Muhammed Enes Durmuş, Yoan Gouffran, Samed Ali Kaya, Yalçın Kayan, İlke Tankul, Nabil Ghilas. (AA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.