Dolar 32,3721
%0.17
Euro 34,9916
%-0.21
Altın 2.326,010
%0.24
Bist-100 9,10
%0.19

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Göztepe'de Diyadin dönemi kapandı

Göztepe'de Diyadin dönemi kapandı

PTT 1'inci Ligi'nde yıldızlar topluluğu kadrosuyla şampiyonluk hedeflerken son 6 maçta galibiyet yüzü göremeyen Göztepe'de teknik direktör Metin Diyadin'in dönemi resmen sona erdi. Başkan Sepil açıkladı

  • Ege Postası
  • 10.02.2016 - 16:31
Geçen sezon 2'nci Lig'de şampiyonluk yaşadığı sarı kırmızılılarda bu sezon 20 maçta 29 puan alarak 10'uncu sırada kalan Metin Diyadin, Başkan Mehmet Sepil'le Ankara'da dün akşam ve bu sabah iki kez bir araya geldi. İki görüşmede de ayrılmayı düşünmediğini, takıma inandığını, futbolcuların da kendisine güveninin tam olduğunu söyleyen Metinm Diyadin'in, "İlk yarıda da üst üste 3 yenilgi almış ama sonrasında 3 galibiyetle zirveye aday olmuştuk. Bu haftadan itibaren toparlanacağımıza inanıyorum" dediği öğrenildi. 

Başkan Sepil'in taraftarın sırt çevirdiği deneyimli çalıştırıcıya, "Her hafta tepki alıyoruz. Giresunspor karşısında da puan kaybedersek arkanda duramam" yanıtını verince iplerin koptuğu belirtildi. 

Göztepe, Diyadin'in ayrılışını resmi siteden, "Başkanımız Mehmet Sepil ile teknik direktörümüz Metin Diyadin'in yapmış oldukları görüşme neticesinde varılan mutabakatla hocamızın herhangi bir tazminat talebi olmaksızın sözleşmenin karşılıklı olarak feshedilmesi konusunda anlaşma sağlanmıştır" ifadeleri yer aldı.

Bu arada yönetimin, tazminat istemediğini açıklamasına rağmen Mayıs 2017'ye kadar sözleşmesi olan Diyadin'e ayrılması için bir miktar ödeme yaptığı iddia edildi.

YANAL ZOR GİBİ

Göztepe'de yeni teknik adam arayışı başlarken Başkan Mehmet Sepil'in gönlünde yatan ilk isim olan A Milli Takım, Fenerbahçe ve Trabzonspor'un eski teknik sorumlusu Ersun Yanal, halen Lig TV'de yorumculuk yapıyor. Yanal'ın sözleşmesinde tazminat maddesi bulunması, yüksek maliyeti ve PTT 1'inci Ligi'nde çalışmaya soğuk bakması, bu ihtimali zorlaştırıyor. 

Yanal, son olarak geçen sezon Trabzonspor'dan yılda 1.8 milyon Euro (6 milyon TL) aldı. Göztepe'de Ertuğrul Sağlam ve Uğur Tütüneker'in de ismi geçiyor. Sarı kırmızılı ekibi bu hafta Giresunspor maçına antrenör Fatih Kavlak'ın hazırlayacağı bildirildi.(DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.