Dolar 32,5677
%0.29
Euro 34,7798
%0.14
Altın 2.492,890
%0.34
Bist-100 9.525,00
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Göztepe Başkanı Sepil'den stat resti

Göztepe Başkanı Sepil'den stat resti

GÖZTEPE Başkanı Mehmet Sepil, İzmir'de yaşanan stat sorununun utanç verici boyutta olduğunu söylerken, "Gürsel Aksel Tesisleri'nin yerine yapılacak yeni stadın seyirci kapasitesi 21 bin kişilik olmaz ve kulübe gelir getirmezse, ben bu stadı istemiyorum" dedi.

  • Ege Postası
  • 04.08.2015 - 17:40
Urla Adnan Süvari Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında ligin ilk haftasındaki Elazıspor maçını İzmir'deki stat sıkıntısı yüzünden büyük ihtimalle Bursa'da oynayacaklarını belirten Başkan Sepil, "Doksan yıllık kulübü statsız bıraktılar. Bu İzmir'in de, Türkiye'nin de, Göztepe'nin de ayıbıdır" şeklinde konuştu.

PTT 1 Lig'deki 18 takım arasında Göztepe, Karşıyaka ve Altınordu dışında tümünün stadı olduğunu hatırlatan Başkan Sepil, "Ne Ankara'dakiler ne de İzmir'deki lokal yöneticiler gayret içine girmiş. Bugüne kadar nasıl bir tesis kazandırılamaz, anlamış değilim" ifadesini kullandı. Hedeflerinin iki sezon içinde Süper Lig'e yükselmek olduğunu sözlerine ekleyen Sepil şöyle devam etti: "Bu sezon çıkarsak çok mutlu oluruz, ama çıkamazsak da dünyanın sonu değil. Gelecek sene çıkarız. Transferlerimizi bu hedefe göre yaptık. Hiçbir futbolcu Göztepe 1'inci Lig'de diye gelmemezlik yapmadı. Gençlerbirliği ile birlikte borcu olmayan iki kulüpten biriyiz.

Yeni sezon öncesi yaptığı 14 transferle vitrin değiştiren Göztepe İzmir'de basının karşısına çıktı. Teknik direktör Metin Diyadin, kaliteli bir takım kurduklarını belirterek, "Erzurum'da çok verimli 1 ay geçirdik. Lige hazırız. Herkesin keyifle izleyeceği bir ekip kurduk. Bir santrfor daha alarak transferi noktalayacağız" dedi. Göztepe'nin yabancı oyuncuları George Leroy, Robert Maah, Björn Vleminckx, Nahir Besara, Jacques Gosso ve Benjamin Fuchs yeni takımlarında çok mutlu olduklarını ve Göztepe ile şampiyonluk yaşayacaklarını söyledi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.