Dolar 32,3586
%-0.38
Euro 34,7669
%-0.11
Altın 2.397,610
%-1.04
Bist-100 10.209,00
%1.62

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Göztepe Alanya'da 3 puan peşinde

Göztepe Alanya'da 3 puan peşinde

SPOR Toto Süper Lig'de geçen hafta evinde Antalyaspor'u 2-1'lik skorla geçen Göztepe, yarın son 2 haftayı galibiyetle tamamlayan Aytemiz Alanyaspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Avrupa yolunda kritik sınav

  • Ege Postası
  • 17.03.2018 - 11:35

Alanya Bahçeşehir Okulları Stadı'nda Özgür Yankaya'nın düdük çalacağı karşılaşma saat 13.30'da çalacak. Göz-Göz'de kart cezalıları orta saha oyuncuları Poko ve Selçuk'un yanı sıra sakatlıkları süren stoper Hakan ile golcü Ömer, Alanya deplasmanında görev alamayacak. 

Haftaya 39 puanla 7. basamakta giren Göztepe'de Teknik Direktör Tamer Tuna, deplasmanda kazanma alışkanlıklarına döneceklerini söyledi. UEFA Avrupa Ligi'ne katılma yolunda kritik bir sınava çıkacaklarını belirten genç teknik adam, "Alanyaspor çıkışa geçen bir takım. Zorlu bir karşılaşma bizi bekliyor. Haftalardır dış sahada 3 puan alamıyoruz. Alanyaspor maçında iyi futbol oynayıp, istediğimizi alarak evimize döneceğiz" ifadelerini kullandı. 

GÖZTEPE

Beto - Tanju, Kadu, Reis, Traore, Rotman, Ngando, Castro, Gouffran, Demba Ba

GÖZTEPE HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI 

Yarın deplasmanda Aytemiz Alanyaspor'la karşılaşacak Göztepe hazırlıklarını tamamladı.

Adnan Süvari Tesislerinde teknik direktör Tamer Tuna yönetiminde gerçekleşen antrenmanın ilk bölümünde 5'e 2 ve top kapma çalışması yapan sarı-kırmızılı futbolcular ikinci bölümde taktiksel çalışma gerçekleştirdi.

Sarı-kırmızılı kafile hava yoluyla Alanya'ya gidecek.

Antrenman öncesinde ise tercümanlardan Asil Bilgehan'ın doğum günü kutlandı. 

Öte yandan Portekizli kaleci Beto ve Sloven Rajko Rotman'ın ardından Adama Traore de Fildişi Sahili Milli Takımı'nın Togo ve Moldova ile oynayacağı maçların kadrosuna davet edildi.

5 HAFTADIR DEPLASMANDA GALİBİYETİ YOK

Spor Toto Süper Lig'de son 5 dış saha maçında galibiyeti bulunmayan sarı-kırmızılı ekip, yarın Aytemiz Alanyaspor'a konuk olacak

Deplasmanda son olarak Evkur Yeni Malatyaspor'u 3-2 mağlup ettikten sonra dış sahadaki 5 maçında galibiyeti bulunmayan Göztepe, bu müsabakalarda 1 beraberlik ve 4 yenilgi aldı. Galatasaray'a 3-1, Fenerbahçe'ye 2-1 yenilen Göztepe, Trabzonspor'la golsüz berabere kaldıktan sonra Gençlerbirliği'ne 3-0, Medipol Başakşehir'e ise 2-0'lık skorlarla mağlup oldu.

Öte yandan Göztepe dış sahada 301 dakikadır gol atamıyor. 

İki takım arasında ilk devrede oynanan müsabaka 3-3 beraberlikle sona ermişti. (DHA-AA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.