Dolar 32,2953
%0.17
Euro 34,8293
%0.08
Altın 2.450,910
%0.76
Bist-100 10.269,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Göz-Göz'de transfer listesi şekilleniyor

Göz-Göz'de transfer listesi şekilleniyor

PTT 1'inci Lig takımı Göztepe'nin teknik sorumlu olarak anlaşmak istediği Okan Buruk'un transfer listesini de yavaş yavaş şekillendirdiği bildirildi.

  • Ege Postası
  • 25.05.2016 - 13:46

Genç ve deneyimli futbolcuların bir arada olduğu güçlü bir kadro kurmayı hedefleyen Okan Buruk'un kaleci olarak Multigroup Alanyasporlu Haydar Yılmaz veya Gençlerbirliği'nden Ferhat Kaplan'ı istediği, stoper için de Fenerbahçe'nin genç futbolcusu Hakan Çinemre'yi düşündüğü belirtildi. Geçen sezon Gaziantepspor'a kiralanan 22 yaşındaki savunma oyuncusunun yine aynı yöntemle Göztepe'ye gelebileceği ifade edildi. 

Alternatifi bol bir kadro oluşturmayı planlayan Okan Buruk'un orta saha için listesine Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'lu Gökhan Sazdağı'dan sonra PTT 1'inci Lig takımlarıyla 7 defa Süper Lig'e yükselme mutluluğu yaşayan Kardemir Karabüksporlu Murat Akın'ı da yazdığı kaydedildi. Murat Akın, Kasımpaşa ile 2, Orduspor, Torku Konyaspor, Medipol Başakşehir, Kayserispor ve Kardemir Karabükspor'la 1'er defa Süper Lig'e çıkmıştı. 

Hücum hattına ayrı önem verdiği bildirilen Okan Buruk'un ilk tercihinin Gaziantepsporlu İlhan Parlak olduğu, Fransa liglerinden de genç ve yetenekli yabancıları takip ettiği öğrenildi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.