Dolar 32,5616
%0.07
Euro 34,9857
%0.45
Altın 2.430,820
%0.32
Bist-100 9.745,00
%0.24

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Görevden alındı kalbi tekledi

Görevden alındı kalbi tekledi

İzmir Büyükşehir Belediyesi’ndeki kadro operasyonu kapsamında görevden alınan ESHOT Genel Müdür Yardımcısı Tufan Eker kalp krizi geçirdi. Eker’in yoğun bakımda tedavisinin sürdüğü belirtildi.

  • Ege Postası
  • 18.04.2014 - 14:43
İZMİR - Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun görevden alarak emekliliğini istediği ESHOT Genel Müdür Yardımcısı Tufan Eker kalp krizi geçirdi. Eker, hastaneye kaldırıldı.
 
Göreve üçüncü kez seçilen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun, belediye bürokrasisi ve belediye şirketlerinde başlattığı operasyon kapsamında geçen hafta emekliliğini istediği Tufan Eker, bugün sabah saatlerinde rahatsızlandı.

GÖREV BAŞINDAYKEN
Görevinin başındayken kalbi teklemeye başlayan ve Gaziemir Akut Kalp Damar Hastalıkları Hastanesi’ne kaldırılan Eker’in kalp krizi geçirdiği anlaşıldı. Anjiyo yapılan ve yoğun bakım servisinde tedaviye alınan Eker’in, birkaç gün daha yoğun bakımda kalacağı, önümüzdeki hafta taburcu olabileceği belirtildi.
 
BÜROKRATLAR AKIN ETTİ
 
Yaşadığı strese kalbinin dayanamadığı belirtilen Eker’in rahatsızlığı, bir süredir kadro operasyonu nedeniyle sıkıntılı bir bekleyişin sürdüğü belediyede üzüntü yarattı.  Olayı duyan çok sayıda bürokrat, hastaneye koştu, Eker’in sağlık durumu hakkında bilgi aldı.
Eker, daha önce uzun yıllar İZBETON genel müdürlüğü ve genel sekreter yardımcılığı görevlerinde bulunmuş, ardından ESHOT genel müdür yardımcısı yapılmıştı. 
(DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.