Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Gölpark Menemen, İzmir Fuarı’nı aratmadı

Gölpark Menemen, İzmir Fuarı’nı aratmadı

5-8 Ekim tarihleri arasında Gölpark Menemen’de düzenlenen Expomen Avcılık ve Doğa Sporları Fuarı Türkiye’nin dört bir yanındaki av ve doğa sporları tutkunlarını Menemen’de bir araya getirdi. 4 gün boyunca 12 bin kişinin ziyaret ettiği fuar, birbirinden güzel etkinlikleri ile İzmir Fuarı’nı aratmadı. Menemen'de düzenlenen Expomen'e yoğun ilgi

  • Ege Postası
  • 09.10.2017 - 11:25

Menemen Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl 170 dönüm alanda İzmir’in ilk doğal parkı olarak kurulan ve Eski İzmir Fuarı’nın bir benzeri olan Gölpark Menemen, İzmir’de ilki gerçekleştirilen Expomen Avcılık ve Doğa Sporları Fuarı’na ev sahipliği yaptı. Av ve doğa sporları tutkunlarının akın ettiği Gölpark Menemen’de, Menemen Belediyesi ve Elit Fuarcılık Hizmetleri işbirliğinde 5-8 Ekim tarihleri arasında düzenlenen fuar; katılımcıları, ziyaretçileri ve birbirinden güzel etkinlikleri ile İzmir Fuarı’nı aratmadı.

Açılışını Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin’in yaptığı fuarı 4 gün boyunca 12 bin kişi ziyaret etti. Fuar kapsamında balık avlama yarışmaları, havalı silah atışları, dağcılık üzerine söyleşiler, konserler, kano sürüşleri, ok atışları, airsoft oyunları, motosiklet ve bisiklet sürüşleri gibi gösteriler ziyaretçiler tarafından büyük bir ilgi ile izlendi.

İZMİR'İN TANITIMINA MENEMEN'DEN DESTEK

Bir yıl içerisinde 3 fuar organizasyonuna ev sahipliği yapan Gölpark Menemen’i Eski İzmir Fuarı’nı örnek alarak oluşturduklarını söyleyen Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin,“Biz Gölpark Menemen’i inşa ederken, İzmir Fuarı’nı örnek aldık. Eski Kültür Park’ın bir benzerini Menemen’de hayata geçirdik. Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün İzmir’i fuarlar ve kongreler kenti yapma hedefine destek vermek adına Gölpark Menemen içerisinde kurduğumuz 5600 m2’lik kapalı fuar alanımız, Kitap Fuarı ile Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nın ardından Avcılık ve Doğa Sporları Fuarı’na ev sahipliği yaptı” dedi.

Av ve doğa sporları tutkunlarının buluşma noktası olan Gölpark Menemen’in 4 günde 12 bin ziyaretçiyi ağırladığına dikkat çeken Başkan Tahir Şahin açıklamalarına şöyle devam etti;“Gölpark Menemen, bir yıl içerisinde yaklaşık 400 bin ziyaretçiye ulaşarak büyük bir başarıya imza atmıştır. Nüfusu 2 milyon olan Bursa’daki Doğal Yaşam Alanı’na ziyaretçi sayısının bu rakamlarda olduğunu yada nüfusu 4,5 milyona yaklaşan İzmir’deki Doğal Yaşam Parkı’nın yılda ortalama 800 bin kişiyi ağırladığını düşündüğünüzde, bir yılda ilçe nüfusumuzun iki katı ziyaretçi alan Gölpark Menemen’in ne kadar doğru bir proje olduğu daha net anlaşılabiliyor. Bu projenin hayata geçirilmesinde emeği geçen Menemen Belediye Ailesi’nin her bir ferdine bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum. Düzenlediğimiz fuarlarla Gölpark Menemen’e ilgiliyi daha da artırdığımız gibi, ilçemizin ve İzmir’imizin tanıtımına da önemli katkı sağladığımızı düşünüyorum” dedi.

"FUARIMIZI 12 BİN KİŞİ ZİYARET ETTİ" 

Elit Fuarcılık Hizmetleri Yönetim Kurulu Başkanı Kudret Çiçekçi ise İzmir’de bir ilke daha imza attıklarını ifade ederek, “Gölpark Menemen’de gerçekleştirdiğimiz Expomen Avcılık ve Doğa Sporları Fuarı, İzmir’de ilki gerçekleştirilen bir fuar oldu. Fuarımızı 4 günde yaklaşık 12 bin kişi ziyaret etti. En başından beridir bu fuarın her ne kadar bir ticari faaliyet gibi görünüyor olsa da, gençlerimiz ve çocuklarımız için çok önemli bir organizasyon olduğunu ifade ettim. Bilgisayar ve cep telefonlarının esir aldığı çocuklarımız ve uyuşturucu maddelerin tehdidi altında bulunan gençlerimizin doğayla buluşmaları, bir hobi çerçevesinde sosyalleşmeleri bizler için, ülkemiz için ve geleceğimiz için çok büyük önem arz etmekte. İşte bizler bu kapsamda bir taraftan ülke ve bölge ekonomimize bir katkı sunmaya çalışırken, diğer taraftan da çocuklarımız ve gençlerimiz için bu fuarımızı gerçekleştirdik. Başta bizden hiçbir konuda desteğini esirgemeyen Menemen Belediye Başkanımız Tahir Şahin olmak üzere, fuarımıza katılım sağlayan firma ve kurumlarımız ve yine bizleri burada yalnız bırakmayan ziyaretçilerimize çok teşekkür ederim” diye konuştu.

Menemen Avcılık ve Doğa Sporları Fuarı'nda renkli görüntüler

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.