Dolar 32,4254
%0.04
Euro 34,4466
%-0.14
Altın 2.487,090
%0.16
Bist-100 9.680,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Gökhan Karadeniz: Göztepe hayalimdi

Gökhan Karadeniz: Göztepe hayalimdi

ÖZTEPE'nin transferde ezeli rakibi Karşıyaka'nın elinden kaptığı Trabzonsporlu Gökhan Karadeniz, hayallerini gerçekleştirdiğini söyledi. "Karşıyaka bu transfer için Trabzonspor'la görüştü. Ancak ben hayallerimin peşinde giderek Göztepeli oldum" diyen Gökhan, "Gönlümde hep Göztepe vardı.

  • Ege Postası
  • 05.08.2015 - 13:57
Trabzonsporlu yöneticiler Göztepe ile anlaştıklarını söyleyince hiç düşünmeden imza atmaya geldim. Belki de kariyerimde görebileceğim en ateşli taraftarın karşısına çıkacağım" şeklinde konuştu.

Şu ana kadar 1 kez A2 Milli Takımı'nda oynadığını hatırlatan 25 yaşındaki futbolcu, "Göztepeli Gökhan olarak bir gün mutlaka A Milli Takım formasını giyeceğim. Bir diğer hedefim ise Göztepe ile yeniden Avrupa kupalarına katılmak. Bunların hiçbiri hayal değil" dedi. 

2013-14'te gol kralı olarak 2'nci Lig'de şampiyonluk yaşadığı Altınordu'ya da övgüler yağdıran Gökhan, "Altınordu'da yeniden doğdum. Orada güzel günlerim geçti. Yeni sezona genç kadroları ile renk katacaklarına eminim" ifadesini kullandı.

Transfer sezonunda kadrosunun büyük çoğunluğunu yenileyen Göztepe'nin Brondby'de oynayan Johan Elmander ile ilgilenmesi İsveç basının da ilgisini çekti. Sarı kırmızılıların bir dönem Galatasaray formasını giyen Elmander'i ısrarla istediğini yazan Aftonbladet gazetesi, İsveç ekibi Göteborg'un da 34 yaşındaki oyuncu için devrede olduğunu ifade etti. Gazete, iki kulübün Elmander transferinde karşı karşıya geldiğini, İsveçli futbolcunun ise henüz karar veremediğini iddia etti. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.