Dolar 32,4293
%0.02
Euro 34,7916
%-0.03
Altın 2.431,630
%-0.14
Bist-100 10.083,00
%1.69

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Gökçek TV'de iddia etti: Kılıçdaroğlu'nun tasfiye listesi

Gökçek TV'de iddia etti: Kılıçdaroğlu'nun tasfiye listesi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek konuk olduğu Beyaz TV'de gündeme ilişkin bomba açıklamalarda bulundu. Gökçek, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun önseçim metodunu terk eden vekilleri tasfiye edeceğini ileri sürdü. İzmir'den 8 ismi dile getirdi.

  • Ege Postası
  • 30.07.2015 - 12:20
ANKARA- Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, olası bir erken seçimde CHP'nin ön seçim metodunu terk ederek milletvekili adayları listesinin Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu tarafından yapılacağını iddia etti.
 
Başkan Gökçek; Beyaz TV ekranlarında tasfiye edilecek isimleri de açıkladı. İşte CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun tasfiye etmeyi düşündüğü o CHP'li isimler:
ADANA; Elif Doğan Türkmen, Zülfikar İnönü Tümer
ANTALYA: Deniz Baykal,
AYDIN: Metin Lütfi Baydar
BİLECİK: Yaşar Tüzün
BOLU: Tanju Özcan
ESKİŞEHİR: Utku Çakırözer
HATAY: Hilmi Yarayıcı
ISPARTA: İrfan Bakır
İSTANBUL: Gamze İldizli, Barış Yarkadaş, Mahmut Tanal, Ali Özcan İlhan Cihaner, Murat Özçelik
İZMİR: Musa Çam eski sendikacı, muhaliflerle birlikte hareket ediyor agresif bir isim bu ilerde başımıza bela olur diye üstünü çizmişler.

Tucay Özkan müstakbel ulusalcıların lideri pozisyonunda olan birisi, ama Tuncay Özkan, istemeyen Kılıçdaroğlu değil, istemeyen eşi Selvi Kılıçdaroğlu çiziyor.

Tacettin Bayır eski il başkanı, ön seçimden söke söke geldi. Kılıçdaroğlu’nun kesin göndereceği ve haz etmediği kişilerden birisi.

Zekariye Temizel, Kılıçdaroğlu ile DSP’den kalan bir münasebetleri var, o nedenle sevmiyor. Temizlenip gideceklerden birisi kesinlikle gideceklerden biri…

Enteresan bir isim Mustafa Ali Balbay ben ihtimal vermedim. Mustafa bunu bir sorsun. Onu da istemiyor nedeni araştırsın.

Aytun Çıray ile arasının iyi olmadığı ve bunun için istemiyor.  

Kamil Okyay Sındır eski Belediye Başkanı Atilla Sertel ile yerleri değişti. Özellikle ana nedense, Kılıçdaroğlu’nun ağabeyi var, İzmir’de belediyede çalışıyor bekçi. Onun Kamil Okyay Sındır ile hiç arası yok.  En büyük itilaf oradan geliyor o temizlenecek… Onun yerine Atilla Sertel ya da bir kişi daha var onu getirecek ve Sındır olmayacak.

Ali Engin, Atilla Sertel’i düşürdü. Gazetelere intikal etti. Onu da kesinlikle istemiyorlar Ancak; bir konu var, İzmir’de paralel yapının bütün işlerini bu takip ediyor. Ve hallediyor. Paralel yapı sayesinde tekrar listeye gireceklerini düşünüyorlar. Paralel yapının bu kişinin milletvekili olması için bütün ağırlığını koyacağı ifade ediliyor.

KIRKLARELİ: Vecdi Gündoğdu
KOCAELİ: Tahsin Tarhan
KONYA: Mustafa Hüsnü Bozkurt
MERSİN: Durmuş Fikri Sağlar
MUĞLA: Ömer Suha Algan, Nurettin Demir
SİVAS: Ali Akyıldız
TOKAT: Orhan Düzgün
TRABZON: Haluk Pekşen
YALOVA: Muharrem İnce
ZONGULDAK: Şerafettin Turpçu ya da Ünal Demirtaş

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.