Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Songül Gök CHP Çiğli İlçe Örgütü'nü ziyaret etti

Songül Gök CHP Çiğli İlçe Örgütü'nü ziyaret etti

CHP İzmir 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Songül Gök CHP İzmir Çiğli İlçe Teşkilatını ziyaret etti. Ziyaretinde İlçe Başkanı Utku Gümrükçü ile partililerle konuşan Gök, Türkiye’nin bir ateş çemberi içinde olduğunu ve ülkeyi bu gidişten kurtarmak adına elinden ne geliyorsa yapmaya hazır olduğunu belirtti CHP'li Songül Gök en büyük onur

  • Ege Postası
  • 05.03.2015 - 11:06
Cumhuriyet Halk Partisi saflarından İzmir 2. Bölge aday adaylığını açıklayan Songül Gök, CHP İzmir Çiğli ilçe Teşkilatı’nı ziyaret etti. Ziyaretinde İlçe Başkanı ve CHP İzmir Milletvekili Mustafa Moroğlu ile partililerle buluşan ve sorularını cevaplayan Songül Gök CHP’liler olarak ülke adına yapacakları çok şey olduğunu vurguladı. Türkiye’nin bir ateş çemberinin içinden bulunduğunu dile getiren Songül Gök, ülkenin dış politikada yalnızlaştığını ve kadınların her geçen gün ikinci sınıf vatandaş olma yoluna itildiğini söyledi.
 
O MİLİTAN RUHUMUZLA YENECEĞİZ
 
Silifke’de vahşice katledilen Özgecan’a da değinen Songül Gök, kendisinin de aslen Silifkeli olduğunu ve Özgecan’ın katledildiği yollardan defalarca gidip geldiğini açıkladı. “Köyümüzde bir voleybol sahası vardı ve biz orada genci yaşlısı tüm kadınlar, kızlar toplanır voleybol oynardık. O zamanlardan bugünlere geldiğimizde böyle bir Türkiye ile karşılaşacağımızı hayal bile edemezdik” diyerek ülkenin AKP eliyle git gide gerici bir yapıya büründürüldüğünü ifade eden Songül Gök “Artık CHP’li olmak bir militan olmakmış gibi görünüyor. Ama biz o militan ruhumuzla hareket edeceğiz ve bu vahşi gericiliği yeneceğiz” dedi.
 
EN BÜYÜK ONUR PARTİLİLERİN ADAYI OLMAKTIR

 
CHP bünyesinde 25 yıllık örgüt deneyimi bulunduğunun altını çizen Songül Gök, “2005 yılında başladığım kadın kolları başkanlığı dönemimde partili arkadaşlarım hep, seni milletvekili görmek istiyoruz dedi. Ama ben onlara benim param yok, paşa torunu da değilim, büyük bir şirketin ceosu ya da müdürü de değilim, arkamda da kimsem yok, nasıl olacağım dedim. Onlar da aralarında imza toplayıp Songül bizim adayımız diye Genel Merkeze yolladılar. Genel sekreter de beni en son sıradan aday yazdı. Ardından adayları tanıtırlarken herkesin dönemin genel sekreterin ya da bir başkasının bir yakını olduğu görüldü ve beni insanlara tanıtırlarken Songül de partililerin adayı olarak tanıttılar. İşte bu benim için en büyük onurdu. Ben tekrar partililerimizin adayı olmak istiyorum” diye konuştu.
 
MÜCADELEM YOKSULLUĞA KARŞI
 
Milletvekilliğine layık görüldüğü takdirde en büyük mücadelesini yoksulluğa karşı vereceğini söyleyen Songül Gök, yoksulluğun engellendiği takdirde kadınların ve çocukların da sorunlarının büyük ölçüde çözüleceğini dile getirdi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.