Dolar 32,5114
%-0.09
Euro 34,9486
%0.34
Altın 2.436,150
%0.54
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Girişimcilere İZKA semineri

Girişimcilere İZKA semineri

Bergama Ticaret Odası Toplantı Salonu’nda düzenlenen İZKA Destekleri Bilgilendirme Semineri’nde, oda üyelerine, desteklerden nasıl yararlanılabileceği konusunda bilgiler verildi.

  • Ege Postası
  • 21.08.2014 - 10:18
Bergama Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Tahir Erdoğan’ın seminer hakkındaki bilgilendirme konuşmasının ardından İZKA Proje Yönetim Birimi’nden İpek Kocaoğlu, İZKA’nın birimleri, yürütme organları, destek vereceği alanları belirleme yöntemleri hakkında bilgi sundu. Kocaoğlu, geçmiş yıllarda İZKA desteklerinden yararlanan 440 proje olduğunu ve projelere yaklaşık 14 milyon TL harcandığını belirtti.

Bergama Ticaret Odası Toplantı Salonu’nda düzenlenen İZKA Destekleri Bilgilendirme Semineri’nde, oda üyelerine, desteklerden nasıl yararlanılabileceği konusunda bilgiler verildi.12 Eylül’e kadar geçerli olacak Bilgi Toplumuna Dönüşüm ve Bilgi iletişim Teknolojileri Mali Destek Programı ve kar amacı gütmeyen Organize Sanayi Yönetimlerinin faydalanabileceği destekler hakkında bilgi verildi. İZKA’nın gelecek yıllarda bölgelerin ekonomik yapısına ve faaliyet alanlarına göre mali destek programları hazırlanacağında vurgulandı.

İZKA’nın mali destekte bulunacağı alanlara vatandaşın oylamaları sonucunda karar verildiğini ve girişimcilerin mali destek programlarından yararlanabilmesi için İZKA’nın bünyesinde Projem İzmir Teknik Yardım Masası oluşturulduğu belirtildi. Bu hizmetle belirli günlerde İZKA’da bulunan proje danışmanları  ile proje hazırlamada ücretsiz yardım yapıldığından, eksik ya da zayıf projeler tamamlanarak girişimcinin mağduriyetlerinin giderildiğinden söz edenİpek Kocaoğlu, katılımcılardan gelen soruları yanıtlamasının ardından semineri sonlandırdı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.