Dolar 32,5153
%-0.08
Euro 34,9815
%0.44
Altın 2.435,580
%0.51
Bist-100 9.797,00
%0.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Genel Merkez'den ilk İzmir yorumu

Genel Merkez'den ilk İzmir yorumu

CHP’de 'Seçimin Patronu' Bülent Tezcan, İzmir’de sonuçlanan önseçimle ilgili Ege Postası’na değerlendirme yaptı. Genel Merkez’den önseçime yönelik

  • Ege Postası
  • 30.03.2015 - 13:23
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - CHP İzmir’de önseçim heyecanı yaşandı. Parti üyeleri sandığa giderek 26 vekil adayından 20’sini belirledi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da İzmir ikinci bölgeden önseçime girmesi heyecanı daha da arttırdı. Kılıçdaroğlu ikinci bölgede açık ara önde çıktı. 129 bin üyeden 62 bini sandık başına giderek oy kullandı. Katılım yüzde 50 oranında oldu.

CHP İzmir’de sonuçlanan önseçimle ilgili Genel Merkez’den ilk değerlendirme Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan’dan geldi.

Önseçim öncesi İzmir’deki üyelere SMS atarak Kılıçdaroğlu’nun önseçim numarasını hatırlatan Tezcan, Ege Postası’na yaptığı açıklamada İzmir’de sandığa katılımın memnun edici oranda olduğunu ifade etti.



BU TABLOYU BEKLİYORDUK
Tezcan şunları söyledi;
“Öncelikle İzmir’de örgütümüze çok teşekkür ediyorum. Demokrasi şöleniydi. Güzel, coşkulu bir önseçim yaşandı İzmir’de… Güçlü bir katılım çünkü üyeyle yapılan önseçimlerde yüzde 50 katılım iyi bir katılımdır. Genelde yüzde 20-30 arasında olur.  İzmir’deki katılımdan memnunuz. Biz bu tabloyu bekliyorduk.Genel Başkanımıza yönelik üyenin teveccühüyle ilgili bir tereddütümüz yoktu. Oy kullananların yüzde 90’ına yakını Genel Başkanımıza oy verdi. Çokta iyi bir tablo çıktı. Yarışan bütün aday adayları değerli bizim…Üye kendi ölçülerinde bir sıralama yaptı. Önümüzdeki dönem parlamentoya yeni bir kanla gelecek, yeni bir enerjiyle gelecek arkadaşlarımız sıralamalarda yer aldı. 7 Haziran’da bu sinerjinin sandığa yansımasını bekliyoruz”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.