Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Genel Başkan ile görüştü: İnanç’tan İzmir raporu

Genel Başkan ile görüştü: İnanç’tan İzmir raporu

CHP İzmir İl eski Başkan Yardımcısı Altan İnanç CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret ederek 30 ilçe de yaptığı ziyaretleri rapor halinde sundu. Genel Başkan ile görüştü

  • Ege Postası
  • 16.11.2017 - 12:19

YAĞMUR UYGUR/EGEPOSTASI - CHP İzmir İl eski Başkan Yardımcısı Altan İnanç beraberinde İl eski Yöneticisi Barış Erel ve Bülent Çetinkaya ile birlikte Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti.  İnanç, TBMM’de makamında ziyaret ettiği Genel Başkan Kılıçdaroğlu’na Temmuz ayında başlayıp tamamladığı 30 ilçe ziyaretinin sonuçlarını sundu.

Ziyarette kongre süreci ile Adalet Yürüyüşü ve Referandum süreçlerini de gündeme getirildiği  ifade edildi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan İnanç, ”Barış Erel, Bülent Çetinkaya ile birlikte Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu TBMM’deki makamında ziyaret ettik. Kendilerine bizim Temmuz ayında başladığımız 30 ilçe ziyaretimize ilişkin bilgi sunduk.

Referandum, Adalet yürüyüşü ve Kongre süreci ile ilgili çok faydalı bir görüşme gerçekleştirdik. Genel Başkanımız tüm örgütlerimizin kongre süreçlerinin büyük bir demokratik olgunluk içinde geçirileceğine inancını ifade ettiler. Yoğun programına rağmen bizi kabul edip çok değerli vakitlerini ayırmaları ve sıcak, samimi ilgileri için kendilerine içten teşekkür ediyoruz” dedi. 

O İDDİLARA AÇIKLAMA GETİRDİ

Genel Merkez ziyaretinin il başkan adaylığı ve kongre süreciyle ilişkili olduğunun iddia edildiğini söyleyen İnanç, “Gidiş gerekçemiz il kongresine yönelik bir tasarruf değildi. Ben adaylığımı açıklarsam ancak o zaman giderim benim siyaset anlayışım bu. Hiçbir vekilimle kendi adaylığım üzerinden bir değerlendirme yapmadım. Bunu ancak aday olduktan sonra değerlendiririm” dedi.

SERTEL’E TEŞEKKÜR

İnanç Ankara’da CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel’in konuğu olduğunu da ifade ederek “İzmir Milletvekilimiz Sayın Atila Sertel'e Ankara ziyaretimizde gösterdiği misafirperlik için çok teşekkür ediyoruz. Tutuklu gazeteci Murat Aksoy'un özgürlüğüne kavuşmasının sevincini birlikte yaşadık.  Özgürlük, eşitlik, barış ve adalet mücadelesinde düşünceyi ifade ve örgütlenme özgürlüğü hakkını kullandıkları için tutuklu bulunan tüm gazetecilerin, başta İstanbul Milletvekilimiz Enis Berberoğlu'nun, seçilmiş diğer milletvekillerinin, akademisyenlerin, öğrencilerin en kısa sürede özgürlüklerine kavuşmalarını diliyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.