Dolar 32,4885
%-0.16
Euro 34,9697
%0.41
Altın 2.432,330
%0.38
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Genç kızla görüntülenince gazetecilere saldırdı

Genç kızla görüntülenince gazetecilere saldırdı

Önceki akşam Beyoğlu'nda "Yetiştirdiğim sanatçı" dediği genç bir kadınla görüntülenen Cahit Berkay çileden çıktı. Gazetecilerin üzerine yürüyüp hakaret etti

  • Ege Postası
  • 30.01.2015 - 10:03
Efsanevi rock grubu Moğollar'ın kurucularından Cahit Berkay, önceki gece Beyoğlu Hayal Kahvesi'nde eğlendi. 68 yaşındaki ünlü müzisyen, mekan çıkışında genç bir kadınla taksiye binerken görüntülendi. Flaşların patladığını fark edince genç kadını taksiden indirip gazetecilerin yanına giden Berkay, "Beni niye çekiyorsunuz. Ben size malzeme mi olacağı? Siz kimsiniz lan o... çocukları" diye çıkıştı.

Hızını alamayan Cahit Berkay, sözlerini şöyle sürdürdü: "Beni, bu kızla sevgili yazacaksınız. Nede? Çünkü sizler o... çocuğu, adi heriflersiniz. Ben Cahit Berkay'ım. Sizler gazetelerin sokaklara attığı pislik p.çlersiniz." Etraftan geçenlerin sakinleştirmeye çalıştığı Berkay, "Sizler açlıktan nefesi kokan pisliklersiniz. Bu yanımdaki kız da benim sanatçım. Ama siz g.t herifler olduğunuz için yazarsınız. Sokaklarda sürten pislikler" diye hakaretlerini sürdürdü. Yakınları, müzisyeni taksiye bindirip evine gönderdi. (SABAH)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.