Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Genç kemancıya gözyaşı seli

Genç kemancıya gözyaşı seli

İstanbul'un Kadıköy ilçesinde, hızla giden aracın kontrolden çıkarak kaldırıma çıkmasıyla hayatını kaybeden İstanbul Film Müzikleri Orkestrasında keman sanatçısı olarak görev yapan Okan Arıkan memleketi İzmir'de son yolculuğuna uğurlandı.  Bağdat Caddesi'nin son kurbanı

  • Ege Postası
  • 02.05.2016 - 14:05

İstanbul'da sık sık kazalarla gündeme gelen Bağdat Caddesi'nde kaldırımda yürürken otomobilin çarpmasıyla hayatını kaybeden keman sanatçısı Okan Arıkan, memleketi İzmir'de son yolculuğuna uğurlandı. Acılı ailesi, üç ay önce askerden dönen oğullarının trafik kazasından hayatını kaybetmesine isyan etti. 

İstanbul Kadıköy'de, Bağdat Caddesi Kızıltoprak mevkiinde pazar günü sabaha karşı meydana gelen kazada, sürücü Orkun Efe Bardakçı, kullandığı 34 YK 3689 plakalı otomobille, ilk olarak yolun sağ tarafında park halindeki 34 PA 8149 plakalı araca arkadan çarptı. İki araç yaklaşık 20 metre sürüklendi ve kaldırımda yürüyen Okan Arıkan'a çarptı. İstanbul Film Müzikleri Orkestrası'nda keman sanatçısı olarak görev yapan Okan Arıkan, kaza yerinde hayatını kaybetti. Orkun Efe Bardakçı ve yanındaki 3 kişi ise kazadan yaralı kurtuldu. 

SON YOLCULUĞU İZMİR'DE OLDU
Tek çocukları Okan Arıkan'ın acı haberini alan babası Namık Arıkan ve anne Aysel Arıkan, büyük üzüntü yaşadı. Üç yaşından beri müzikli uğraşan, Muğla Üniversitesi Konservatuvarı'nı 2012 yılında bitirdikten sonra İstanbul'a gidip müzik çalışmalarını başarıyla sürdüren Okan Arıkan'ın, üç ay önce de askerden geldiği öğrenildi. Cenazede anne ve baba, yakınları tarafından teselli edilmeye çalışıldı. Anne Aysel Arıkan ayakta durmakta güçlük çekerken ''Yavrum, kuzum nerelere gittin sen. Kalk gel yavrum. Biz nasıl dayanacağız'' diye ağıt yaktı. Cenaze namazında gözyaşları sel oldu. Kılınan cenaze namazının ardından Arıkan, Kaynaklar Eski Mezarlığında toprağa verildi.

Törene gelen arkadaşı Uğurcan Arapoğlu ise Okan Arıkan'ın neşeli ve güzel bir insan olduğunu anlattı. Kemanıyla, şarkıları çalıp söylediği sırada çekilen görüntüleri geriye anı olarak kalan Okan Arıkan, öğlende Bahçelievler Kulalı Hancıoğlu Hacı Halil Camii'nde kılınan cenaze namazından sonra Buca Eski Mezarlığı'nda son yolculuğuna uğurlandı. 

ÜÇ YAŞINDAN BERİ MÜZİKLE UĞRAŞTI
Okan Arıkan, Demet Sağıroğlu, Moğollar grubu gibi sanatçılarla çalıştı. Askerden yaklaşık 3 ay önce gelen Okan Arıkan'ın son dönemlerde film müzikleri üzerine uğraştığı kaydedildi. (DHA-İHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.