Dolar 32,3644
%-0.36
Euro 34,6869
%-0.34
Altın 2.395,610
%-1.12
Bist-100 10.174,00
%1.28

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Gecenin geliri kız öğrencilere burs

Gecenin geliri kız öğrencilere burs

EGE İş Kadınları Derneği (EGİKAD), 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı Hilton Oteli'nde düzenlediği geceyle kutladı. Aydın Uştuk yönetimindeki Allegro Grubu ve özel vals gösterileri ile renklenen geceden elde edilen gelirin "Anadolu'da bir kızım var, öğretmen olacak" kampanyası kapsamında Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'ne (ÇYDD)bağışlanacağı belirtildi.

  • Ege Postası
  • 29.10.2014 - 12:31
EGİKAD'ın Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 91'ncisi yıldönümü nedeniyle düzenlediği geceye Devlet Eski Bakanı Işılay Saygın, İzmir Eski Milletvekili Türkan Miçooğulları, Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, BASİFED Başkanı Levent Akgerman, ESİAD Başkanı Mustafa Güçlü, EGOD Başkanı Mustafa İduğ ile İzmir iş dünyasının önde gelen temsilcileri katıldı. EGİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Betül Elmasoğlu gecenin açılışında yaptığı konuşmada Cumhuriyet'in özellikle kadınlar için çok değerli olduğunun altını bir kez daha çizerek, her günden daha çok sahip çıkılması gerektiğini vurguladı. EGİKAD olarak kadınların iş ve siyaset dünyasında daha aktif olması için mücadele verdiklerini, bundan sonra da bu çalışmalarının artan ivme ile devam edeceğini açıklayan Elmasoğlu, “Bugün burada, Türkiye'yi bölgesindeki diğer ülkelerden daha iyi noktalara taşıyan Cumhuriyet'i kutluyoruz. Cumhuriyetimizin bize sağladığı güzelliklerin farkındayız. Bu güzelliklerin sürmesi için çalışmaya devam edeceğiz. Bugün burada amacımız elbette sadece eğlenmek değil, gecenin gelirini ihtiyaç sahibi kız öğrencilerinin eğitimi için ÇYDD'ye bağışlayacağız. Ben herkesin Cumhuriyet Bayramını kutluyorum" diye konuştu.

Gece, Aydın Uştuk yönetimindeki Allegro Grubu'nun güzel şarkıları ile devam ederken, Ege Üniversitesi öğrencilerinin vals gösterileri de büyük ilgi gördü. Sponsorlara plaket verilen gece, yönetim kurulu üyeleri ve BASİFED Başkanı Levent Akgerman'ın birlikte pasta kesmesinin ardından sona erdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.