Dolar 32,3971
%0.12
Euro 34,7889
%-0.01
Altın 2.403,150
%0.26
Bist-100 10.209,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Geçen sezon veda ettiği lige yeniden döndü

Geçen sezon veda ettiği lige yeniden döndü

İzmir Süper Amatör Ligi’ne yükselme play-off final maçında Torbalı sahasında İzaks Gaziemir sporu penaltılarda 3-1 yenen Çiğli Belediyespor Bal ligine yükseldi. Geçen sezon veda ettiği lige yeniden döndü

  • Ege Postası
  • 26.04.2015 - 22:53
EGEPOSTASİ-HABER SERVİSİ- İzmir Süper Amatör Ligi’ne yükselme play-offfinal maçında, İzaks Gaziemir sporu maçı penaltı atışları sonunda   Çiğli Belediyespor'un 3-1'lik ustunlüğü ile sonuçlandı. Ve Çiğli Belediyespor geçtiğimiz sezon veda ettiği Bal ligine geri döndü.  Maça Çiğli Belediyespor Başkanı Hasan Arslan trübünden izledi.


ARSLAN "ÇİĞLİ'YE HAYIRLI OLSUN"
Başkan Hasan Arlan Maçtan sahaya ve soyunma odası inerek futbolcular ile birlikte sevinç gösterisinde bulundu. Büyük çoşkunun yaşandığı Çiğlispor soyunma odasından sporculara duyduğu seçinci dile getiren Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan sözlerine söyle devam etti; " maça gelirken sizlere olan güvenim tamdı. Bütün sporcu kardeşlerimi kutluyorum beni mahçup etmediğiniz için çok teşekkür ediyorum. Takımımızın Bal ligine çıkmasından emeği olan başta yönetim kuurulu üyelerimize, antenörlerimize,sporlu kardeşlerime ve en büyük teşekkür ise, bizi her maç yanlız bırakmayan taraftarlarımız sonsuz teşekkür ederim. Bu gelibiyet Çiğli halkına hayırlı uğurlu olmasını dilerim" dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.