Dolar 32,5351
%-0.02
Euro 34,8611
%0.09
Altın 2.428,460
%0.22
Bist-100 9.706,00
%-0.16

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Gaziler Çiğli’de

Gaziler Çiğli’de

Kıbrıs Harekatı ve Kore Savaşı’nda aktif görev alan gaziler, Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan’ı ziyaret ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

  • Ege Postası
  • 17.04.2014 - 11:00
İZMİR-Türkiye Muharip Gaziler Derneği Karşıyaka Şubesi Başkanı Halil Taşçı ile Kore Savaşı ve Kıbrıs Harekatına katılan gazilerinden oluşan yönetim kurulu üyeleri 30 Mart yerel seçimlerinden seçilen Başkan Hasan Arslan’ı tebrik ettiler.   Gazilere büyük saygı ve minnet duyduklarını belirten Başkan Hasan Arslan, “Vatan uğruna gazi unvanını alan gazilerimizi saygıyla selamlıyorum. Tüm şehitlerimizi de rahmetle anıyorum” dedi.
Dernek Başkan Halil Taşçı, Başkan Hasan Arslan’ı tebrik ederek, belediye başkanlığı görevini en iyi şekilde yerine getireceğine inandıklarını söyledi. Karşıyaka Şubesi olarak tüm bölgeyi kapsadıklarını belirten Taşçı, “Gaziler olarak özellikle resmi törenlerde aktif olarak bulunmaya özen gösteriyoruz.  Çiğli’deki törenlerimizde de hazır bulunuyoruz. Belediyelerimizle iyi ilişkiler içindeyiz. Siz de yeni seçildiniz. Sizinle birlikteyiz ve destek veriyoruz” diye konuştu.
Başkan Hasan Arslan da gazilere her zaman sevgi, saygı ve minnet duyduklarını dile getirerek, “Sizler bizim baş tacımızsınız. Vatan savunmasında önemli görevler üstlendiniz.  Bizler de sizin yanınızdayız. Varsa sorunlarınız çözmeye hazırız. Şehitlerimizi de rahmet ve minnetle anıyoruz” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.