Dolar 32,3748
%0.18
Euro 35,0046
%-0.17
Altın 2.324,910
%0.19
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Gaziemir'den Hayatı Proje

Gaziemir'den Hayatı Proje

AK Parti Gaziemir Teşkilatı, İlçe Başkanı Hüseyin Uzun başkanlığında bir ilke imza attı.

  • Ege Postası
  • 22.10.2014 - 10:59
Başkan Uzun ve beraberindeki heyet, Gaziemirhalkının sağlıklı yaşam koşullarının oluşması ve günümüz hastalıkları hakkında bilinçlendirilmesi için İl Halk Sağlık Müdürlüğü'nden oluşturulmasını istediği projeyi hayata geçirdi. Başkan Uzun’un yoğun girişimleri sonucunda meyvesini veren 7’den77’ye Sağlık Projesi, İl Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından Gaziemirhalkına sunulmaya başladı.

Projede; ilçe sağlığının koruması ve geliştirilmesi, sağlık için risk oluşturan faktörlerin belirlenmesi ve mücadelesini, ilçede mevcut sağlık hizmetlerinin tanıtımını, bulaşıcı, bulaşıcı olmayan, kronik hastalıklar ve kanser ile anne, çocuk, ergen, yaşlı, engelli gibi risk gruplarıyla ilgili çalışmalar yapılmasını, yaşam kalitesini yükseltecek alışkanlıkları kazandırarak toplumdaki tüm bireylerin sağlığını geliştirmek; hatalı beslenme alışkanlıkları, obezite, sigara ve benzeri zararlı maddelerin yol açtığı sağlık riskleri ve tehditleri ile mücadele etmeyi ve ilçede hizmet veren sağlık kurumlarının etkin ve verimli kullanımını sağlamasını ve evde sağlık hizmetinin daha verimli ve etkin kullanılması gibi bir birinden önemli maddeler öngörülüyor.

Gaziemir’de ilk defa hayata geçirilen projede; Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri sabah 10:00/12:00 saatleri arasında 4 ekip, öğleden sonra 13:30/16:00 saatleri arasında 4 ekip olmak üzere toplam 8 ekip sağlık hizmeti sunuyor. Her ekipte bulunan 1 personel ve 2 stajyer öğrenci, ilçede her mahalleyi sokak sokak tarayıp tüm hanelere ulaşıyor. (Beyazgazete)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.