Dolar 32,5178
%-0.09
Euro 34,7884
%-0.22
Altın 2.420,660
%-0.39
Bist-100 9.749,00
%1.08

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Gaziantep’te silahlı saldırı: 2 ölü, 1 yaralı

Gaziantep’te silahlı saldırı: 2 ölü, 1 yaralı

Gaziantep’te aralarında husumet bulunan 2 aile arasında çıkan tartışmada 2 kardeş silahla vurularak öldürülürken, olayda 1 kişi de yaralandı.    Olay, gece saatlerinde Vatan Mahallesi 92'nci sokakta meydana geldi. İddiaya...

  • Ege Postası
  • 21.06.2013 - 11:58
Gaziantep’te aralarında husumet bulunan 2 aile arasında çıkan tartışmada 2 kardeş silahla vurularak öldürülürken, olayda 1 kişi de yaralandı.

    Olay, gece saatlerinde Vatan Mahallesi 92'nci sokakta meydana geldi. İddiaya göre Bahattin C. isimli şahıs, çıkan tartışmada eniştesi Mikail Cengiz’i (21) ve onun kardeşi Nedim Cengiz'i (16) silahla vurup öldürdü. Olayda 7 yaşındaki Bahattin Cengiz'i de yaraladı. Olayın şüphelisi daha sonra polise giderek teslim oldu.

    2 aile arasındaki husumetin 6 ay öncesine dayandığı, Mikail Cengiz’in kayınbabası Mehmet Cengiz’i tabancayla vurduğu Mehmet Cengiz'i ayağından vurduğu öğrenildi. 2 aile arasında husumete neden olan olayın ardından Mikail Cengiz ile kayınbiraderi Bahattin Cengiz, gece saatlerinde sokakta karşılaşarak henüz bilinmeyen nedenle tartışmaya başladı. Silah sesinin duyulmasının ardından mahalleli durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine sevk edilen polis çevre güvenliğini aldı. Sağlık ekipleri ise yaralıları ilk müdahalenin ardından ambulansla Dr. Ersin Aslan Devlet Hastanesi'ne götürdü. Tedavisine başlanılan yaralılardan Mikail Cengiz, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ölen kardeşlerle aynı soyadı taşıyan çocuk ise ayakta yapılan tedavisinin ardından taburcu edildi. Nedim ve Mikail Cengiz'in cesedi, otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

    Cinayeti haber alan Mikail ve Nedim Cengiz'in yakınları hastane önüne gitti. Ağıtlar yakarak fenalık geçirenler yakınları tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı. Sinir krizi geçirerek bayılanlara ise hastane görevlileri tarafından müdahale edilerek sedyelerle acil servise alındı.

    Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.