Dolar 32,3586
%-0.38
Euro 34,7669
%-0.11
Altın 2.397,610
%-1.04
Bist-100 10.209,00
%1.62

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Gani Güleç’in Koparan Koparana-2 filmi yayında

Gani Güleç’in Koparan Koparana-2 filmi yayında

Gani Güleç'in hem yapımcısı hem de senaristi olduğu ve ilgiyle izlenen "Koparan Koparana" adlı kısa filmi serisinin ikincisi de çekildi. Koparan Koparana-2’de İzmir trafiğinde araçlarına park yeri bulamayan iki suçlunun macerası anlatılıyor. Suçlulardan birinin park yeri kavgasının ardından hayatını kaybettiği filmde, İzmir’deki trafik sorunu sert ifadelerle ele alınıyor. Gani Güleç’in Koparan Koparana-2 filmi yayında

  • Ege Postası
  • 01.11.2018 - 13:41

EGEPOSTASI-Gani Güleç'in hem yapımcısı hem de senaristi olduğu "Koparan Koparana" adlı kısa filmi serisinin ikincisi de çekildi. Yönetmenliğini Hakan Yalçın’ın üstlendiği, GGT Medya Yapım tarafından yapılan, Adamın Dibi sponsorluğundaki Koparan Koparana- 2’de araçlarına park yeri bulamayan iki suçlunun macerası anlatılıyor. İzmir trafiğine yönelik sert eleştirilerin yapıldığı filmde, “Park yeri bulursun araba gitmez… araba yeri bulursun park yok… yollarımız çok geniş bir de tramway yapmışlar” ifadeleri dikkati çekiyor.

Pasaport, Alsancak ve Konak gibi mekanlarda çekilen filmde, iki kafadar park yeri meselesi yüzünden esnafla kavga ediyor. Çıkan kavganın ardından karakola düşen suçlulardan biri hayatını kaybediyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.