Dolar 32,3871
%0.02
Euro 34,5993
%0.04
Altın 2.385,130
%0.21
Bist-100 10.046,00
%-0.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
GSM şirketleri yine sınıfta kaldı... Türkiye sevdiklerine kavuşamadı

GSM şirketleri yine sınıfta kaldı... Türkiye sevdiklerine kavuşamadı

Türkiye'de milyonlarca kişi yakınlarını arayarak bayramlaşmak için telefonlara sarılınca GSM şirketlerinin hatları kilitlendi. Vatandaşlar sevdiklerine kavuşamadı... GSM şirketleri son olarak İstanbul'daki depremde devre dışı kalmıştı...

  • Ege Postası
  • 24.05.2020 - 15:57

Türkiye'de milyonlarca kişi yakınlarını arayarak bayramlaşmak için telefonlara sarılınca GSM şirketlerinin hatları kilitlendi.

Dünya gazetesinin haberine göre; Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom hatlarında sabah saatlerinden bu yana erişim sıkıntısı yaşanıyor. Sıkıntı yaşayan vatandaşları sosyal medyadan tepkileri dile getirirken, 'yoğunluk nedeniyle hatların sorunlu çalıştığı' bilgisi verildi.

Ramazan bayramı nedeniyle Türkiye'nin genelinde dört günlük sokağa çıkma yasağı uygulanıyor.

GSM şirketleri son olarak geçtiğimiz aylarda İstanbul'da yaşan depremde devre dışı kalmış ve kendilerini affettirmek için müşterilerinden özür dileyerek bedava internet paketi hediye etmişlerdi.

Bu şirketlerin yine sınıfta kalması vatandaşlar arasında ödenen yüksek bedeller göz önünde alındığın hiç yatırım yapmadıkları yorumlarına neden oldu. Sevdikleriyle konuşamayan  ya da görüntülü görüşemeyen vatandaşlar burukluk yaşadı. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.