Dolar 32,3280
%0.24
Euro 35,0837
%-0.11
Altın 2.292,560
%0.66
Bist-100 8,98
%2

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Fotoğraf meraklıları işbaşına!

Fotoğraf meraklıları işbaşına!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl üçüncüsünü düzenleyeceği “Sizin Gözünüzden Doğal Yaşam” konulu fotoğraf yarışması için başvurular alınmaya başlandı. Geride kalan iki yılda birbirinden başarılı fotoğrafların damgasını vurduğu yarışmaya ilginin bu yıl da büyük olması bekleniyor. Başvurular için son tarih 26 Aralık.

  • Ege Postası
  • 17.09.2014 - 09:38
İZMİR - İzmir Doğal Yaşam Parkı’nda barınan 120’den fazla türde 1200’ü aşkın hayvanı genç nesillere tanıtmak ve fotoğrafçılığın gelişmesine katkı sağlamak amacıyla başlatılan fotoğraf yarışması, bu yıl üçüncü kez düzenlenecek. “Sizin Gözünüzden Doğal Yaşam” başlığı altındaki yarışma için başvuru süresi başladı. Doğal Yaşam Parkı sınırları içinde çekilen fotoğrafların değerlendirileceği yarışmaya katılmak isteyenler, şartname ve katılım formuna www.izmirdogalyasamparki.org.tr adresinden ulaşabilir.



Fotoğraf Sanatçısı Erol Özdayı, DEÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğraf Bölümü Fotoğraf Ana Sanat Dalı Öğretim Üyesi Yrd.Doç.Dr. Işık Sezer,  DEÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Temel Eğitim Bölümü Temel Sanat Eğitimi Ana Sanat Dalı Öğretim Üyesi Doç.Dr. Mehmet Koştumoğlu,  İzmir Doğal Yaşam Parkı Şube Müdürü Şahin Afşin ve fotoğrafçı Zeynel Aydın’dan oluşan jüri, Ocak ayı içinde değerlendirme için toplanacak. Seçici Kurul’un değerlendirmesi sonucu belirlenen 50 eser arasından ilk 4’e girenlere ödül verilecek. Yarışmada birincilik ödülü bisiklet ve tablet bilgisayar, ikincilik ödülü bisiklet, üçüncülük ödülü ise tablet bilgisayar olarak belirlendi. Mansiyon kazanan yarışmacının ödülü ise dijital fotoğraf makinesi. Ayrıca seçilen 50 eserin sahibine de katılım belgesi ve İzmir Doğal Yaşam Parkı hediyeleri verilecek.





Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.