Dolar 32,1499
%-0.04
Euro 35,0915
%0
Altın 2.474,040
%0.25
Bist-100 10.159,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Foça'da pazar yerlerinde önleme ara yok!

Foça'da pazar yerlerinde önleme ara yok!

Foça Belediyesi ilçedeki tüm pazarlarda Koronavirüs için aldığı tedbirleri uygulamaya devam ediyor. Pazar esnafı ve alışveriş yapan vatandaşlar, sosyal mesafe kuralları, maske-eldiven kullanımı ve hijyen konularında bilgilendiriliyor.

  • Ege Postası
  • 07.05.2020 - 11:56

Pazartesi günü Bağarası, Salı günü Foça ve Çarşamba günü Yeni Foça pazarında, Koronavirüs tedbirleri dolayısıyla yüksek önem verdikleri denetimlere devam ettiklerini belirten Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz; ‘‘Girişlerdeki el dezenfektan standlarımızın yanında Foça Kent Konseyi üyeleri ve gönüllüler tarafından üretilen yıkanabilir özel maskelerden 1000 adet dağıttık ayrıca içerideki yoğunluğu azaltmak ve sağlığımızı korumak için sınırlı sayıda giriş yapılmasını sağladık. Tüm komşularımdan önemle isteğim, salgın bitene kadar rehavete düşmeyelim, sağlık kurallarına uymaya devam edelim. Ürettikleri maskeler için Kent Konseyi Başkanımız Sayın Özlem Temizel’e ve tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum’’dedi.

FEN İŞLERİ DE ÇALIŞMALARA DEVAM EDİYOR

Foça Belediyesi ekipleri, koronavirüs mücadelesinin yanında Fen İşleri çalışmaları gerçekleştiriyor.

Yeni Bağarası-Bağarası karayolu hattındaki kaldırım yapım çalışmasının pazar yerine kadar olan kısmı tamamlandı. Taşıt geçişlerini kolaylaştırmak ve trafik yükünü azaltmak için yapılan çalışmalar kapsamında, yaya kaldırımları genişletiliyor.

Yeni Foça Donatkent’teki 10.000 metrekarelik alanda, kilit parke taş yol döşeme ve çevre düzenleme çalışmaları yapılıyor.

Çalışmaları denetleyen Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, vatandaşların isteklerini ve önerilerini dinliyor.

FOÇA’DA TARIM İÇİN KORONAVİRÜS TEDBİRLERİ TOPLANTISI

Foça’da, tarımsal faaliyetler için alınacak Koronavirüs tedbirleri konulu toplantı gerçekleştirildi.

Foça Kaymakamlığı tarafından koronaviru's salgını o'nlemleri kapsamında, ilçede tarım is'c'isi c'alıs'tıran toprak sahipleri ve aracılar ic'in du'zenlenen bilgilendirme toplantısında, sosyal mesafe kuralına dikkat edildi.

Foc'a Kaymakamı Ali C'etin’in başkanlığındaki, Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz’ün de katıldığı toplantıda; I'lc'e Sag'lık Mu'du'r? Dr. I'lhan Gu'rbu'z ve I'lc'e Tarım Mu'du'r? Harun Tercanlıog'lu katılımcılara önemli bilgiler aktarıldı. Tarım is'c'ilerinin sag'lıg'ı konusunda gerekli tedbirler, uyulması gereken hijyen kuralları ve u'ru'nler ic'in tu'm su'rec'lerde uygulanması gereken sag'lık kos'ulları anlatıldı.

Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz; ‘‘Besin gu'venlig'inin sag'lıg'ımız ic'in ne kadar o'nemli oldug'u c'ok iyi biliyoruz. Zor gu'nleri birlikte as'arken, c'iftc'ilerimizin ve u'reticilerimizin yanında olmaya, onlara gu'? vermeye devam edeceg'iz.’’dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.