Dolar 32,3374
%-0.07
Euro 34,8108
%0.06
Altın 2.393,270
%-0.15
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Flaş! İzmir’de belediye otobüsü ateşe verildi

Flaş! İzmir’de belediye otobüsü ateşe verildi

Narlıdere ilçesindeki 2. İnönü Meydanı’nda bir belediye otobüsü kimliği belirsiz kişilerce ateşe verildi. Saldırıda ölü ya da yaralı olmadığı bildirildi. Narlıdere'de korku gecesi

  • Ege Postası
  • 26.07.2015 - 00:17
İZMİR-  Şanlıurfa’nuın Suruç ilçesinde 32 kişinin ölümüyle sonlanan ülke çapında tırmanan gerginlik İzmir’e sıçradı. AK Parti Karşıyaka İlçe Binası’nda meydana gelen patlamanın ardından bir saldırı haberi de Narlıdere’den geldi. İlçedeki 2. İnönü Meydanı’ndan sefere çıkmak üzere bekleyen bir belediye otobüsü kimliği belirsiz kişilerce ateşe verildi. Otobüste çıkan yangın sonrası bölgede büyük panik yaşanırken emniyet ekipleri direk olarak olay yerine sevk edildi.  Polis ve itfaiye ekipleri etrafı çevirip önlem alırken olayda ölü ya da yaralı olmadığı bilgisi geldi.soruşturma sürüyor.

VALİ TOPRAK'TAN AÇIKLAMA

Toprak saldırıyı doğruladı Akşam saatlerinde Narlıdere'de bir ESHOT otobüsünün yakıldığını da doğrulayan İzmir Valisi Mustafa Toprak, "İnönün mahallesinde girişleri kapatan bir grup, sefer halinde olan belediye otobüsünü molotof kokteyliyle yakmıştır. Otobüs şoförünün olayı fark edip daha önceden yolcularla inmesi sonucu herhangi bir can kaybı yaşanmamıştır. Saldırı sonucunda otobüs tamamen yanarak kullanılamaz hale gelmiştir. Olayla ilgili olarak bölgede Özel Harekat, Çevik Kuvvet ve helikopter destekli operasyon başlatılmıştır. Yaşanan bu olaylara karşı milletimiz sağduyulu davranmalıdır. Sakinliğimizi koruyup, terör örgütü yandaşlarının ekmeklerine yağ sürmeyelim" diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.