Dolar 32,3295
%0.24
Euro 35,0712
%-0.14
Altın 2.300,300
%1
Bist-100 8,99
%2.08

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Fırat Çakıroğlu'nun hayatını kaybettiği kavganın görüntüleri ortaya çıktı!

Fırat Çakıroğlu'nun hayatını kaybettiği kavganın görüntüleri ortaya çıktı!

Ege Üniversitesi’nde karşıt görüşlü öğrenciler arasında çıkan, Fırat Çakıroğlu'nun hayatını kaybettiği olayın görüntüleri ortaya çıktı. Fırat Çakıroğlu'nun hayatını kaybettiği kavganın

  • Ege Postası
  • 30.07.2015 - 17:39
İZMİR - Ülkücü Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun bıçakladığı görüntüler ortaya çıktı. Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesi’nde karşıt görüşlü iki grup öğrenci arasında çıkan ve Tarih Bölümü son sınıf öğrencisi Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun öldüğü olayın görüntülerine Habertürk ulaştı. Çakıroğlu’nun yaralı olarak dışarıda yaklaşık 7 dakika oturduğu görüldü.

Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesi’nde sol görüşlü ve ülkücü öğrenciler arasında geçen şubat ayında çıkan kavgada, Ülkü Ocakları’nın Ege Üniversitesi sorumlusu, Tarih Bölümü 4’üncü sınıf öğrencisi Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun yanı sıra karşı gruptaki Nurullah S. ile her iki gruptan 6 öğrenci yaralandı.

Bacağından aldığı bıçak darbesiyle atar damarı kesilen Çakıroğlu, tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.Ege Üniversitesi’nde meydana gelen ve Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun ölümü ile biten olayların kampus yerleşkesinde bulunan güvenlik kameraları tarafından da kayıt edildiği ortaya çıktı. 

Habertürk’ün ele geçirdiği görüntülerde, sol görüşlü öğrenciler ile ülkücü öğrencilerin önce karşılıklı olarak birbirlerine taş attıkları görüldü. 

ege-universitesinde-bicaklanan-ogrenci-firat-yilmaz-cakiroglu-boyle-olmus.jpg

Ellerinde, taş, sopa, bıçak ve satır bulunan öğrencilerin kavgası, Edebiyat Fakültesi önünde bulunan kafe yanındaki güvenlik kamerası kayıtlarına göre saat 16.45’te başladı. 

Yaklaşık 3 dakika süren karşılıklı taş atmadan sonra sol görüşlü öğrenciler kaçmaya başladı. Bu sırada elinde sopa olduğu tahmin edilen Nurullah S.’nin kafenin içine girdiği belirlendi. Nurullah S.’nin ardından kısa süre sonra ise aynı kafeye Fırat Yılmaz Çakıroğlu girdi. Çakıroğlu’nun elinde de sopa olabileceği tahmin edilen bir cisim olduğu belirlendi.

30 SANİYE SONRA
Nurullah S.’nin ardından kafeye giren Çakıroğlu, tam 30 saniye sonra dışarıya çıktı ve kafenin önünde bulunan bir sandalyeye oturdu. Bacaklarının kanadığı ve acı çektiği görülen Çakıroğlu’nun yardımına önce arkadaşları koştu. 

Bıçak darbesiyle atar damarı kesilen ve aşırı kan kaybettiği belirlenen Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun kanamasını durdurmak için bir öğrencinin montunu çıkardığı ve kanamanın olduğu yere bastırdığı görüldü.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.